A miniszter "megfeledkezett" róla, miért ment el ennyi pénz a határvédelemre

Nem, nem a bevándorlók miatt.

Varga Mihály hangsúlyozta: kezdettől fogva világos volt, hogy az illegális migráció elleni védekezés nem rendelhető alá pénzügyi szempontoknak.

Idén és jövőre is minden feladatra meglesz a szükséges összeg, ha kell újabb szakaszokon épülhet határzár, ha pedig az eddigiek megerősítése válik szükségessé, akkor arra is lesz fedezet. Megjegyezte: a kormány intézkedései nem voltak hasztalanok, ma Budapest az egyik legbiztonságosabb európai főváros.

Akkor most fordítsunk Fideszről magyarra: a szükséges feladatokra eddig se volt meg mindig a pénz, gondoljunk csak a határt védő rendőrök és katonák borzalmas ellátási körülményeire, de a kormányközeli haverok még az ország védelmén is kiválóan megszedték magukat, hiszen a kerítést sem volt képes gigászi mutyi nélkül felépíteni a kormány.

Varga mostani nyilatkozata nekik üzen igazán:

a jövőben sem kell aggódni, lesz még itt lehetősége bőven, ha kell az egész országot körbekerítik, hogy senki se maradjon ki a buliból.

Ami Budapest biztonságát illeti, csak ajánlani tudjuk a kedves miniszter úrnak, hogy egyszer sétáljon végig éjszaka a VII.-VIII. kerület neccesebb részein, vagy barangoljon egyet a bulinegyed kevésbé forgalmas mellékutcáin. Garantáljuk, hogy a bevándorlás lesz a legevesebb gondja miután előkerül, már ha egyáltalán előkerül.

Attól, hogy nem sátrazik pár száz, a lakosság beijesztésére szabadon lófrálni hagyott migráns a Keletinél, még akad gond bőven, mind az ország, mind a főváros biztonságával, nem is kevés. Az pedig, hogy munkába menet csak azon kell aggódnunk, hogy mikor gyullad ránk magától a metró, anélkül, hogy egy-két terrorista segítene ebben, hadd ne legyen már akkora vigasz, hogy élő félistenként kelljen tőle tisztelni a kedves kormány tagjait...