Siralmas, mekkora pofonba szaladt bele újra a Fidelitas a földspekulációs váddal

Az állami terveket mutogatva kiáltottak jobbikos csalást. Bravó!

A legutóbbi esetben a Jobbikot próbálták megvádolni földspekulációval, de a dolog visszafelé sült el, méghozzá nem is kicsit.

Nemrég részletesen beszámoltunk arról, hogy az Orbán Viktor által 2018-ra megígért, Egert az M3-as autópályával összekötő M25-ös autópálya éveket csúszik, miközben négyszeresére drágult, majd a Fidesz az egész balhét nevetséges módon megpróbálta a Jobbikra kenni. Azt akarták előadni, hogy a jobbikos Mirkóczki Ádám parlamenti képviselő miatt lesz csúszás, mert egy új útvonalat javasolt, és mint tudjuk, a NER-ben az ellenzéki képviselők javaslatai már egy árva sajtótájékoztatón keresztül is képesek tízmilliárdos állami projekteket megakasztani. Ja, nem.

A Fidelitas pedig azzal szállt be a buliba, hogy egy térképet mutogatva próbálták bizonygatni: Mirkóczkiék új útvonala valójában földspekuláció, mert az egri képviselőjük, Tóth István földjeit vágná el, és ezzel a kisajátítás során sok pénzhez juthatna az államtól.

A helyzet viszont az volt, hogy szegény Fidelitasnak sikerült az eredeti, fideszes terveket mutogatnia, ugyanis azt hitték, az a jobbikos. Tehát a valóságban a hivatalos tervek érintették a jobbikos képviselő földjét, és pont a Jobbik javaslata volt az, ami elkerülte volna azt, költségcsökkentés céljából.

Erről az N1TV készített most részletes riportot, benne egy fantasztikus, múltidéző Fidelitas-nyilatkozattal: