A két 4-3 után sem érzi jogosnak a gyanúsítgatást a Vasas ügyvezetője

Egyszer sikerül, máskor nem.

Mint ismert, a magyar bronzérmes még a 88. percben is 3-1 arányban vezetett izraeli vetélytársával szemben, azonban egy 5 perces "rövidzárlatnak" köszönhetően végül 4-3-ra a Beitar nyert.

Emlékezetes, hogy néhány nappal korábban a Vasas volt a "szerencsésebb". Az angyalföldi alakulat akkor az osztrák Sturm Grazzal játszott edzőmeccset. Az első félidőt a sógorok nyerték 3-0-ra, de a vége 4-3-as Vasas győzelem lett.

A két meccsben a Vasason kívül annyi még a közös, hogy az élő fogadásnak köszönhetően jól fizetett a fordítás, már persze azoknak, akik fogadtak a meglepő kimenetelre.

"Őszintén szólva nem értem azokat az éles, súlyos kritikákat, amelyekkel a fiatalokkal felálló, a meccs hajrájáig remekül futballozó csapatunkat illették. Nem szolgáltunk rá, míg a gyanúsítgatást, hogy ez a meccs nem volt, nem lehetett tiszta küzdelem, felháborodva visszautasítjuk"

- hangsúlyozta a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló, Szöllősi György által főszerkesztett sportlapnak Vancsa Miklós.

Az ügyvezető szerint sok minden összejátszott abban, hogy nem tudták megőrizni az előnyt.

Azt csak halkan tegyük hozzá, hogy arról is elég sok mendemonda volt még a tavaszi szezon közepén, hogy a Vasas szépen húzza csak be a bronzérmet, így a Ferencvárosi Dózsa cserébe nem marad trófea (Magyar Kupa) nélkül.

A francnak kellett ennyire átpolitizálni a magyar focit?! Komolyan, lassan visszasírom a 90-es évek olasz és szerb klubtulajdonos-kalandorait.