Pénzügyi sikerével dicsekedett a Facebookon, pár órával később lelőtték

Gyermekei szeme láttára végeztek az édesanyával.

A június 28-ai Facebook-posztban a multimilliomos üzletasszony többek között arról írt, hogy üzleti tervének hála 2013-14-ben sikerült magát és családját kiemelnie a hajléktalan sorból, és míg 2008-ban 99 dollárt sem tudott volna összeszedni, 2015-re már túl volt az első millióján, 2017-re pedig a sokadik hat számjegyű összeget tehette zsebre szorgalmának köszönhetően.

"Nem érdekelt, hogy fest az út amin járok, kitartottam mellette, növelve ezzel a vállalkozásomat. Azért írom ezt, mert bárki képes rá. Elszántság és következetesség kell hozzá"

- állt a poszt végén.

A motiváló sorok azonban egészen máshogy csapódtak le annak a símaszkos férfinek a fejében, aki a bejegyzés megjelenése után nem egész két órával, hajnali fél kettőkor betört a háromgyerekes család floridai otthonába, és fegyverrel követelt pénzt az asszonytól.

Miután az édesanya és a támadó között vita bontakozott ki, a férfi az otthon lévő rokonok és gyermekek szeme láttára fejbe lőtte a milliomos vállalkozót, majd a család kocsijával elmenekült a helyszínről.

A hatóságok a család otthonától nem messze találták meg a gépjárművet.

Jenkinst a fejlövés után kórházba szállították, ám a nő a sürgősségi osztályon belehalt sérülésébe.

Bár Makeva Jenkins egy sikeres vállalati tanácsadócéget épített föl a semmiből, és valóban döbbenetes vagyont halmozott föl az évek során, a rendőrség szerint azonban mégsem a könnyű pénz lehetősége motiválhatta az elkövetőt.

A hatóságok azonban a nyomozás érdekére hivatkozva ennél többet nem árultak el, ahogy arról sem nyilatkoztak, azonosították-e már a kegyetlen elkövetőt.