Legyőzhetetlen a hot dog evés világbajnoka

Saját rekordját megdöntve, immár tizedszer nyerte meg a Coney Island-i híres hot dog-evő bajnokságot Joey "Jaws" Chestnut.

A kaliforniai Chestnut 72 hot dogot gyűrt le 10 perc alatt, és ezzel fölényesen győzött a második helyen végző Carmen Cincotti előtt, akinek csak 62 hot dogot sikerült megennie.

Tavaly Chestnut még csak 70 hot dogot volt képes felfalni 10 perc alatt, ekkor szerezte vissza bajnoki címét riválisától Matt "The Megatod" Stonie-tól. Utóbbinak kedden csupán 48 hot dogot sikerült elfogyasztania.

A nők versenyében az immár négyszeres bajnok Miki Sudo nyert, aki 41 hot dogot evett meg. A Las Vegas-i nő is fölényesen győzött a mezőnyben, mert a második helyezett csupán 32-t falt fel. A női csúcsot azonban nem Sudo, hanem Sonya "The Balck Widow" Thomas tartja 45 hot doggal, ő idén csak 30-at volt képes elfogyasztani.

A New York-i Coney Islanden kedden megrendezett Nathan's Hot Dog-evő versenyre idén több ezren voltak kíváncsiak. A bajnokságot immár 101 éve minden évben a függetlenség napján, július 4-én rendezik meg.