A Századvég bebizonyította, hogy a kormány hazudik a plakátjain

A kormány propagandagépezete nyárra kissé elfáradt.

Mert ugye a magyarok 99 százaléka nem ért egyet a betelepítésekkel, és nem hagyja, hogy Soros nevessen. Legalábbis a kormányzati plakátok és „társadalmi célú” hirdetések ezt mondják.

Kíváncsiak lennénk, hogy mit vettek alapul, mikor ezt a számot kihozták. Kit tart a kormány, a Fidesz, Orbán Viktor magyarnak?

Ha nekünk nem is árulják el, szólhattak volna a saját közvélemény-kutatójuknak, hogy csak azokat a magyarokat kérdezzék meg a felmérésben, akik szerintük is azok, különben nem fognak stimmelni a számok.

A Századvég felmérése szerint ugyanis az EU migrációs politikájával a magyarok az átlagnál kevésbé elégedetlenek, így a középmezőnyben végeztünk. De gondolom ez a kormányzati logika szerint csakis azt jelentheti, hogy az olaszok, görögök, csehek, észtek és még sokan mások 130-140 százaléka nem ért egyet a betelepítésekkel.

Újabb kormányzati hazugságról hullt le a lepel és az ellenzéknek még csak nem is kellett hozzá semmit tennie. De meg sem lepődünk ezen, miután a propagandát harsogó médiáról heti szinten állapítja meg a bíróság, hogy hazudik, és a Fidesz szóvivője egy egész sajtótájékoztatót tart hazugságokra alapozva.