Drága házibulit rendeznek a fideszesek

"A vb nem fideszes házibuli, hanem egész Magyarország sportünnepe."

Úgy látszik, a luxusszállodákhoz, helikopterezéshez szokott fideszeseknek 4 milliárd forint a legkisebb egység, amit el tudnak képzelni, ha saját magukról van szó. Nemcsak a megnyitó ünnepség kerül ennyibe - emlékeztetnek, de – mint emlékezetes – a Miniszterelnökség Várba költözésének szobánkénti kialakítása is.

A párt szerint elképesztő arrogancia az, hogy pár száz kiváltságost leszámítva mindenki mást kirekesztenek a szervezők, és így az érdeklődők legfeljebb csak képernyőn keresztül kísérhetik nyomon az eseményeket. Ha már a rendezvényre milliárdokat költ a kormány az adófizetők pénzéből, talán érdemes lett volna úgy megszervezni azt, hogy pont a magyar népet ne rekesszék ki belőle.

A Jobbik szerint mindannyiunk számára nagyon fontos világeseményről van szó, éppen ezért felszólítják a kormányt, hogy tegye lehetővé minden hazai médium számára, hogy szabadon dolgozhassanak a vb helyszínein, hogy ezáltal is minél több embert tudjanak tájékoztatni. Felszólítják továbbá arra is a kormányt, hogy adjon pontos elszámolást minden egyes fillérről, amit a rendezvények lebonyolítására költ.

"A vb nem fideszes házibuli, hanem egész Magyarország sportünnepe."

- áll a Hegedűs Lorántné által jegyzett közleményben.