Jó hír az állatbarátoknak: páratlan összefogás a paksi kutyamenhelyért

A Segítő Kezek az Állatokért csapatának felhívása szinte az ország minden szegletébe eljutott az elmúlt hetekben, így példátlan összefogásról tehettek tanúbizonyságot azok, akik a 320 kutya etetésében és mindennapos ellátásában szerettek volna segítséget nyújtani.

Az adománygyűjtő akció eredményeként vasárnap reggel két és fél tonnányi élelmet és három tonna tárgyi adományt (rongyokat, ponyvákat, molinókat, gyógyszereket, felszereléseket) adhattak át a Váczikai Cerberus Alapítványnak az állatvédők, adta hírül az Ebpercek.hu.

Fricz Anita, a menhely egyik önkéntese a portálnak így értékelte a segítségnyújtást:

"Nagyon örülünk az adományoknak. Volt a tápon kívül labda, amit azonnal odaadtunk a kutyáknak, hatalmasat játszottak vele. Kaptunk rongyokat, melyeket alájuk tudunk tenni, hogy ne a földön kelljen aludniuk. A bolha- és kullancsirtó szerek mellett gyógyszer és tápszer is érkezett, amit a kezeléseknél tudunk használni. A cicák egy kaparható fát is kaptak, illetve fekhelyeket és kabalákat játéknak. Szőnyeg, ponyva, edények. Nagyon sok hasznos dolgot hoztak! Nem is tudom felsorolni!"

És IGEN!!!!!!!! Megcsináltuk Állatbarátok!!!Osszátok meg légyszives!!! Köszönöm!!!

Közzétette: Segítő kezek az Állatokért – 2017. augusztus 6.

A Segítő Kezek csapata és a paksi menhely továbbra is várja a rászoruló állatoknak felajánlott adományokat, melyekre egész évben nagy szükség van.

Ismét segítséget kérnek az éhező ebek - Háromszáznál is több kutya éhezik a paksi menhelyen

Az Ebpercek.hu beszámolója szerint ugyan a menhely már számos felajánlást kapott, augusztus folyamán továbbra is segítségre lenne szükség a kutyák etetéséhez. Fricz Anita, az alapítvány egyik önkéntese a portálnak elmondta, hogy az élelemhiány csupán az egyik gond a sok közül, melyekkel napi szinten küszködnek: "Sajnos más problémák is tornyosulnak, az 1% pedig csak szeptember-októberben várható.