Mi történik, ha a cukiságot keresztezzük a Trónok harcával?

Hát ez.

Innen. Egyben bizonyossá vált, hogy haza kéne mennem pihenni, a péntek esti munkavégzésnek amúgy sincs értelme, lévén a hírek elmentek haza, akinek meg esze van és nem kell dolgoznia, az valahol árnyékban fröccsözik, vagy egy strandon aktívan semmit nem csinál, amíg meg nem érkezik a vihar.

Frissítés: tudatlanságommal vegyes lustaságom következményeképpen nem tudtam arról, hogy a kép alkotója Szász Zsófi grafikus, aki nemcsak ezzel a képpel, hanem grafikáival is belopta magát - a rajongókon kívül - a szereplők szívébe is.

Frissítés 2.: megint később eszembe jutott, hogy Balogh Gábor kollégámmal két éve már nagyon örültünk Marton Ádám Márton grafikáinak, aki a Csillagok Háborúja szereplőit helyezte el a Magyar népmesék világába:

 

Lukács Gyuri bácsi mesél: Égbenjáró Lukács, Magányos János és a viharvitézek

Az év internetes tartalma az esztendő végére született meg. Marton Ádám Márton grafikái abba a párhuzamos univerzumba repítenek minket, ahol a Csillagok háborújának sztoriját Lukács Gyuri bácsi, az öreg juhász meséli el a pásztortűz mellett. Merüljön alá ön is Égbenjáró Lukács, Lilla hercegnő, a Sárkány és a viharvitézek kalandjaiba - atán csatlakozzon az "Egymillióan a zseniális népmesés Csillagok háborúja folytatásáért" Facebook csoporthoz!