Thomas Dollnál jobban kevesen ismerik a Nemzeti Együttműködés Rendszerét

#thomasdollforpresident!

Zseniális a pali - mármint nem az orosz, hanem a kelet-német! Ha esetleg, indokolatlan módon ott hagyná Kubatov Gábor Fidesz-alelnök csapatának kispadját, akkor simán elmehetne kormányszóvivőnek.

Figyeljék csak!

Vasárnap este az FTC 3-1-re kikapott Garancsi István, Orbán Viktor üzlettársának csapatától, Mészáros Lőrinc stadionjában, az áram nélkül maradt Fejér megyei faluban. (Basszus, egy mondatba foglaltuk össze a magyar foci legújabb kori tragédiáját!), de Herr Dollt nem lehet ennyivel kibillenteni az egyensúlyából, hiszen 2 évvel ezelőtt a közpénzből feltuningolt csapata megnyerte a magyar bajnokságot.

Ugyanakkor vasárnap este emelt a szinten: azzal ugyanis tisztában van már, hogy 2 esztendő távolságra nem emlékszik vissza a magyar publikum (ki nem iszik vörös csillagos Fradi-sört?!), ezért most már csak 3 hónapban méri az időt.

A vereséget követő sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy azért nem szabad őt támadni, mert nem lett rosszabb edző, mint amilyen 3 hónapja volt, amikor is volt 44 (negyvennégy) perce egy dán középcsapattal szemben, amikor

úgy állt a kártyavár, mint a fagyott kutya lába.

Most képzeljük el, hogy Thomas Dollt kiemeli jelenlegi munkaadója Kubatov Gábor, és ezentúl Orbán Viktor kampánycsapatában foglalkoztatja majd a németet.

"Nem szabad kritizálni a Fideszt, hiszen egyszer volt egy jó megmozdulása, egy negyvennégy perce. És 2010 óta nem lett rosszabb kormányfő Orbán Viktor!"

- #thomasdollforpresident!