Különböző magyar emberek érhettek hozzá az ereskezű orosz elnökhöz

Kalandpark az ország, ha a jó felén ülünk.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen a Vlagyimir Putyin orosz elnököt szállító repülőgép érkezik a Liszt Ferenc-repülőtérre. Vlagyimir Putyin a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) tiszteletbeli elnökeként érkezett a budapesti cselgáncs-világbajnokságra.

A szintén a Külgazdasági és Külügyminisztérium által közreadott képen Vlagyimir Putyin elkezdett kiszállni a gépből, a döntött fotó csak tetézi a rocksztár-hatást.

Az ugyancsak KKM-es fotón az első szerencsés látható, aki fizikailag hozzáérhetett a nyilván csak és kizárólag egy sportesemény miatt Budapestre látogató elnökhöz. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter így fogadja Vlagyimir Putyin orosz elnököt:

Változás van, mert a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Vlagyimir Putyin orosz elnök már Orbán Viktor miniszterelnök társaságában tesz meg több métert a Papp László Budapest Sportarénában. Még jó, hogy mindenkinek jutott a saját minisztérium mellé saját fotós is.

Valószínűleg csak az árnyékok játéka emelte ki ennyire az orosz elnök jobb kézfején az ereket, de biztos lenne aki elhinné, ha azt írnánk, hogy Putyin maga a nagybetűs Orosz Medve.

Így már érthető, miért maradt kézfogásos alakban Orbán Viktor keze még később is. Biztos eltörött neki, olyan erős volt Vlagyimir Putyin.

A medve.