Egészségügyi kórkép: patkányok és tetvek

A Jobbik Orbán Viktor egyike azon vezetőknek, akik a legjobban sajnálják a pénzt a betegektől.

Emlékezetes, hogy az EU statisztikai hivatala szerint az egészségügyi kiadásokra fordított összegeket illetően Magyarország a többi uniós országhoz képest a rangsor vége felé kullog. A Jobbik szerint ez azt jelenti, hogy Orbán Viktor egyike azon vezetőknek, akik a legjobban sajnálják a pénzt az egészségügytől, a betegektől, kórházaktól és az egészségügyi dolgozóktól.

Állítólag egy patkány hullott a Merényi Gusztáv kórház plafonjáról

Mindenesetre elrendelték a rágcsálóirtást.Gyakorló tengerimalac tulajdonosként magam is veszélyesnek tartom, ha kisállatok hullnak a mennyezetről, főleg ha patkánynak kinéző kisállatokról van szó.A hétvégén esett egy ápoló fejére egy patkány a Merényi Gusztáv kórház pszichiátriáján, számolt be az esetről az RTL Klub Híradója. A csatornát a kórház dolgozója kereste meg, mert szerinte nem ez az első eset.

"A 2018-ban megalakuló Jobbik-kormány leszámol a Fidesz szégyenletes egészségügyi politikájával. A Jobbik nemcsak a XXI. századi egészségügyi ellátórendszert, de a XXI. századi egészségügyi intézményeket is meg fogja teremteni. Az egészségügyre fordított költségeket két éven belül pedig az uniós átlagra fogjuk emelni"

- áll a párt közleményében.