Mégis felmentette Czeglédy Csabát felügyelő bizottsági tisztségéből a szombathelyi önkormányzat

Döntöttek.

Elmondta, a szabályok lehetőséget adnak arra, hogy újra visszavegyék a már egyszer leszavazott napirendet, ebben az esetben ez történt.

Hozzáfűzte: Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) polgármester az előző döntésnél egyszerre szavaztatott a visszahívásról és a felügyelőbizottságba delegálandó jelöltekről, de egyik jelölt sem kapta meg a szükséges többséget, így a visszahívást is tartalmazó javaslat egésze sem.

"Másodszorra viszont a polgármester külön tette fel a Czeglédy Csaba visszahívásáról szóló határozati javaslatot, ami már megkapta a többséget"

 - mondta.

Lendvai Ferenc közölte azt is: mivel új tagot továbbra sem sikerült delegálni a felügyelőbizottságba, úgy döntöttek, hogy a jövő héten rendkívüli közgyűlést tartanak.

Továbbra sem fizette ki a diákokat az előzetesben ülő szoci képviselő cége

A Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ) közleményéből kiderül: a szervezet ingyenes jogsegély keretében felvállalta megkárosított diákok pénzügyi követeléseinek behajtását.A DiákÉSZ immáron 120 károsult diák érdekét képviseli, akiknek a követelése több millió forint. A szövetség által képviselt diákok száma és ezáltal a díjkövetelések összege is folyamatosan nő.