Díjat követel a Jobbik a Ripostnak

A Fidesz bulvárlapja olyan hazugságokkal teli cikket jelentetett meg, hogy azt a vicces álhíreket gyártó Hírcsárda is egy az egyben átvette.

A lap többek közt azt állítja, hogy titokban, Vona-ellenes jobbikosok segítségével szivárogtak be a Jobbik frakcióülésére, amit egyébként egy nyitott hotelben tartottak, az eddig bemutatott titkos felvételeket pedig a nyilvánosan meghirdetett sajtótájékoztató előtt készítették.

A Jobbik közleményben követel nívódíjat a portálnak.

"A Jobbik ezúton is köszöni, hogy a Ripost nevű álhírportál elfogadta a frakcióülésünkre szóló meghívásunkat és "tűpontos" tudósítást írt a múlt héten tartott rangos szezonnyitó politikai eseményünkről. A portál most is hiteles maradt önmagához. Újságírói berkekben csodálják szakmai színvonalukat, pontos és objektív tájékoztatásukat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a hazai sajtó "független nagyágyúi" (origo, Lokál, 888, pestisracok, ma esti közmédia és a holnapi Magyar Idők) mellett a szakma csúcsának számító Hírcsárda változtatás nélkül, egy az egyben leközölte a Ripost tudósítását. 

A Jobbik reméli, hogy a TV2 és az MTVA után jövőre a Ripost kapja meg a Magyar Termék nívódíjat. :-)"