2017. 09. 23. 15:32

Bujkál a sajtó elől a Fidelitas

A Hír TV stábja szerette volna meglátogatni a Fidesz ifjúsági szervezetének pénteki választmányi ülését a győri Széchenyi István Egyetemen, de ott nem találtak senkit sem. Pedig állítólag ott voltak a fidelitasosok, csak jól elbújtak.

A szervezet honlapján közölt időpontban a Hír TV megjelent a helyszínen, de nem találták ott a kormánypárt ifjúsági tagozatának képviselőit. Telefonon is keresték őket, de a Fidelitas sajtósa csak azt erősítette meg, az egyetemen vannak, de azt nem volt hajlandó elárulni, hogy pontosan hol üléseznek, mondván, az esemény nem sajtónyilvános.

Emlékezetes, hogy a Fidelitas Nógrád megyei képviselőinek májusi sajtótájékoztatóját meglátogatta az N1TV stábja, amelynek kérdéseire csupán kínos válaszok születtek a besült, fidelitasos fiataloktól. A N1TV a szervezet májusi tisztújító kongresszusára is elment Székesfehérvárra, ahol szintén bebizonyosodott, hogy a tagok maguk sem tudják, mit is csinál a Fidelitas. Érezhették, hogy mennyire ciki ez az egész, mert az augusztusi nyári táborukban már szekust küldtek az N1TV stábjára. Szeptemberben az online televízió két részben (1,2) mutatta be, hogy a Fidelitas Nyári Szabadegyetemén a kormánypárti fiatalok halott csecsemőkön viccelődnek, tapizzák a lányokat és maguk között csak nyuggereknek hívják az időseket.