Rátört Mészáros Lőrinc tévéje a jobbikos politikusra, mert Simicska Lajostól féltik a gyerekeket

Varga-Damm Andrea szerint az alaptalan riogatás károsabb a gyerekek számára.

Varga-Damm Andrea, a Jobbik képviselőjelöltje a Veszprém megyei Gyulafirátóton gyűjtötte a béruniós kezdeményezés keretében a támogató aláírásokat, amikor megjelent az Echo TV stábja, és egy 1.o-ás kérdést szegezett a politikusnak: „Arról érdeklődtek, hogy a gyermekek számára milyen érzés lehetett, amikor ezeket a feliratokat olvasták Veszprémben reggel” - számolt be róla Varga-Damm Andrea a Facebook-oldalán.

Orbán egy geci - ezt festette a hirdetőoszlopaira Simicska Lajos

2015 februárjában hangzott el a kijelentés, amikor Simicska médiaérdekeltségeinek vezetője lelépett és átállt Orbán Viktorhoz. Azóta G-napként is emlegetik a magyar politika egyik vízválasztó eseményét. Simicskát állítólag az ötödik felirat elkészítésekor érték utol a rendőrök, akik igazoltatták. A nagyvállalkozó szerint nagyon udvariasak voltak vele. Saját reklámcégének felületeit firkálta össze, amelyekkel lényegében azt csinál, amit akar.

A be sem mutatkozó stábtagoknak azonban visszavágott a politikus: Simicska „plakátjai” a gyermekek számára ugyanolyan kellemetlenek, mint az M1, az Echo TV, a TV2 híradói, ahol folyamatosan a társadalmat fenyegető, riogató híradások vannak. 

„Az alaptalan riogatás sokkal traumatikusabb a gyermekek számára, mint bármely obszcén felirat látványa”

- hangsúlyozta a politikus.

Az Echo tv az elmúlt pillanatokban rámtört Gyulafirátóton a helyi kocsmában aláírásgyűjtés alatt. Azért ültünk be, mert...

Közzétette: Dr. Varga-Damm Andrea – 2017. október 3.