Lázár János alkalmazásában vigasztalódik Rogán Antal kedvenc hűbérese

A HírTV információi szerint Rogán Antal Pasa parki szomszédja, Csetényi Csaba most majdnem 6,5 milliárdos munkát kapott Lázár Jánostól.

Lázár János alkalmazásában heverheti ki Rogán Antal Pasa parki szomszédja, Csetényi Csaba, hogy kegyvesztetté vált a kormánypárti vazallusi rendszerben.

A közbeszerzéseket korábban sorra nyerő vállalkozó majdnem 6,5 milliárdos megbízást kapott a kancelláriaminiszter tárcájától:

az uniós közbeszerzési értesítő szerint a Network 360 és az Affiliate Network uniós fejlesztések reklámjait, illetve piackutatásait készítheti el és a hozzájuk kapcsolódó népszerűsítő rendezvényeket is megszervezheti majd.

A Fidesz-közeli rabló-holdudvar kannibálként emészti el Rogán szomszédját

A Rogán Antal szomszédjaként elhíresült Csetényi Csaba addig mantrázta, hogy ő csak egy szegény, szerencsétlen üzletember, akit mindenki csak irigyel és bánt a sikerei miatt, amíg nem maradtak sikerei. Egy interjúból elhíresült idézet tőle:"eddig egyetlen versenyben sem a lakcímkártyámat kellett indítanom". Nos, úgy tűnik most már tényleg nem elég, ha benyögi, ki mellett lakik.