Ha a Soros-tervre kíváncsi, nem ebből a cikkből fogja megtudni

Magyarok millióinak vágya marad beteljesületlen. 

A "Soros-terv" miatt politikai vita alakult ki az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szerdai zárt ülésén.

Az ülésről elsőként távozó jobbikos Mirkóczki Ádám azt mondta: próbálta feszegetni a "Soros-terv" létét is. Úgy vélekedett: az, hogy ki mit nyilatkozott, az nem egy terv része. Ezért szerette volna megtudni a jelenlévő szolgálatoktól, meg tudják-e erősíteni létezik-e a Soros-terv". Mirkóczki Ádám azt mondta, ebben a kérdésben nem lett okosabb.

Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke úgy értékelt, hogy az ellenzék "politikai balhé és vircsaft műfaját alkalmazza", s pártpoltizálást folytat a testületben. 

A kormánypárti politikus szerint a Jobbik is összeolvadt, az LMP-vel és a baloldali ellenzékkel, és felháborodását fejezte ki amiatt, hogy a Jobbik a Magyarország biztonságáért kötelezettséget vállaló szerveket, a rendőrséget, a terrorelhárítást és a titkosszolgálatokat is be akarja rángatni a politikai mezőbe. Ennek célja és mozgatórugója is Soros György tervének végrehajtása - mondta.

Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke viszont azt mondta: az ülésen számára bebizonyosodott, hogy nincs "Soros-terv", az csak a Fidesz PR-kommunikációjában létezik.