Ha Soros György maga a Sátán, akkor Magyarországot most sátánfiókák irányítják

Sőt, még az is kiderülhet, hogy a Fidesz megjelenése is a Soros-terv része.

Erről Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője péntek reggel beszélt a HírTV-ben. Mint ismert párttársa, Mirkóczki Ádám csütörtökön feljelentette Soros Györgyöt többek között az alkotmányos rend megbuktatása és hazaárulás gyanújával. Hangsúlyozandó, a most első számú közellenségnek kikiáltott Soros György egyébként kettős, amerikai-magyar állampolgár.

Végre valakinek volt elég bátorsága! A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt

Mirkóczki Ádám csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megelégelte az elmebajt és a bagatellizálást, az Országos Rendőr-főkapitányságon (ORFK) feljelentette Soros Györgyöt. A Jobbik szóvivője két dolog miatt döntött így. Egyrészt hétfőn a parlamentben komoly lépést tettünk a mélységek, illetőleg az OPNI zárt osztályának irányába, amikor az Orbán-kormány egyik államtitkára, Aradszki András arról beszélt, hogy a Sátán támad Magyarországra Soros György képében.

Szilágyi György a műsorban emlékeztetett: a fideszes prominensektől tudjuk, hogy Soros György milyen súlyos veszélyt jelent hazánkra. Viszont ha a rendőrség nem rendel el a Jobbik feljelentése után nyomozást, akkor a saját hatóságától kap egy papírt az Orbán-kormány arról, hogy valójában csak hazudtak.

De ha a veszély valós, akkor miért nem foglalkoznak ezzel, miért nincs Soros ellen nyomozás? - értetlenkedett a jobbikos politikus, hozzátéve: a milliárdos egy szövetséges országban, luxusban él.

"Miért nem kérik a kiadatását?"

A Jobbik azt feltételezi, hogy a Fidesz politikusai felelősségteljesen nyilatkoznak, nem pedig légből kapott információkat mondanak, és ha ez így van, akkor viszont nyomozni kellene Soros ellen.

Szilágyi György arra is felhívta a figyelmet, hétfő óta azt is tudjuk, hogy Soros György maga a sátán -

„és ha Soros György a Sátán, akkor azt is tudjuk, hogy a Sátánnak vannak tanítványai, akiket taníttatott, ők a sátánfiókák, s akkor most úgy néz ki, hogy sátánfiókák irányítják az országot, mert Orbán Viktort is Soros György taníttatta”.

Másrészt azért is fontos lenne megismerni, hogy a Soros-terv a valóságban mikor vette kezdetét, mert ha valóban igazak a vádak, hogy a milliárdos által létrehozott szervezetek az államhatalom berendezkedésére törnek, akkor a "Fidesz is a Soros-terv része", ha a terv már a 90-es években kezdetét vette.

Szilágyi György szerint egy felelős kormánynak egy valós veszéllyel szemben nem 10 milliárd forintokért kell a haveroknál plakátolni, hanem lépnie kell a veszély ellen.