Kirúgták a KFC-ben újságírót verő biztonságiőrt

Dirr!

"Nagyon sajnáljuk a vasárnap este, a Király utcai éttermünkben történt eseményeket. Teljes mértékben vállaljuk a felelősséget a történtekért"

– írja a cégvezető állásfoglalása, amely szerint a történtek "teljes mértékben ellentétesek" a cég értékeivel, sőt "az általános emberi értékekkel, az udvariasság és a vendéglátás alapelveivel". Az esetet egyelőre még vizsgálják, de az már biztos, hogy

  • a biztonsági szolgálattal való egyeztetés után az alvállalkozó kirúgta az erőszakos alkalmazottat,
  • felülvizsgálják az alvállalkozó céggel való együttműködést,
  • a vizsgálat lezárultáig az étterem műszakvezetőjét felfüggesztették,
  • és a dolgozóknak "újra oktatják a vendégek kezelésével kapcsolatos alapelveket".

Emellett azt írja, hogy "vendégünk nyilvános kérésének megfelelően örömmel támogatunk egy magyar karitatív szervezetet, alapítványt".

A kommüniké végén Fukcius még egyszer bocsánatot kért, és mindenkit arról biztosított, hogy "elszigetelt esetről" volt szó, ami "nem összeegyeztethető azzal, ahogy a vendégeinket fogadni" szeretnék.

"Minden szükséges lépést megteszünk, hogy mindenki tiszteletteljes és vendégszerető kiszolgálásban részesüljön éttermeinkben"

- írta a sajtóhoz eljuttatott közleményben a KFC regionális igazgatója és az AmRest Kft. ügyvezetője.

Biztonsági őr vert meg egy újságírót a fővárosi KFC-ben

A hvg.hu írta meg, hogy Szabó Zoltánt, az Index egyik újságíróját vasárnap este a Király utca körút sarkán található KFC-ben a biztonsági őr véresre verte.Szabó Zoltán nem tartotta megfelelőnek a kiszolgálást, ezt a panaszkönyvbe fel akarta jegyezni - ami azonban "eltűnt".Amikor a boltvezető egy üres A4-es papírral tért vissza, Szabó ezt is szóvá tette.