7 remek kérdés, amire választ kaphat a nemzeti konzultációs fórumokon

Vagy nem. 

A rendezvények kiváló lehetőséget nyújtanak arra is, hogy az illetékesektől megnyugtató és kimerítő válaszokat arra, hogy 

  • Az előző konzultáció után miért kellett Orbán Viktor köszönőlevelét több millió forintos plusz költséggel elsőbbségi küldeményként postázni?

Hivatali visszaélés lehet a Nemzeti Konzultáció köszönőleveleinek postázása mögött

Vágó Sebestyén, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a múlt héten hozzájutott egy olyan dokumentumhoz, amelyet a postai hivatalvezetőknek küldtek; e szerint a sima levélként érkező küldeményeket elsőbbségiként kell kezelniük a posta munkatársainak.Ez felveti a hivatali visszaélés és a sikkasztás gyanúját is - tette hozzá, jelezve: különbség van a sima és az elsőbbségi levél feladási költsége között.

  • A múltkori 7,2 milliárdos számla után ez a konzultáció mennyibe fog fájni az adófizetőknek?

7,2 milliárdot költöttek az idei első nemzeti konzultációra, mutatjuk, hogy kik örültek

61 ezer forintért valószínűleg szándékosan elhomályosított, optikai karakterfelismerő programmal nem digitalizálható dokumentumok formájában adta ki az adatokat a Miniszterelnöki Kabinetiroda az Átlátszónak. Legalább most már tudjuk, hogy mennyibe kerültek az „Állítsuk meg Brüsszelt" és a „Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén" szlogenű reklámkampányok.

  • Kitöltheti-e Pénztáros Lőrinc, Hörcsög Andy, és Médiamogul Árpád az online konzultációs kérdőívet, és regisztrálhatnak-e wgh.hu, @freemail.com, @rfgtttwgh.hu, esetleg @narancskod.hu végződésű e-mail címmel?

Még sohasem volt ilyen gagyi egy nemzeti konzultáció?

A HírTV Célpont műsorának riportere például egymaga 81 alkalommal töltötte ki a Soros-terv elleni nemzeti konzultációt. @rwgh.hu, @freemail.com, @rfgtttwgh.hu - ezekről az email címekről is elfogadta a rendszer a kérdőíveket. A nevekkel sem kellett bajlódni, minden átcsúszott a rendszeren, ráadásul a Soros-szavazás bűncselekményekre is lehetőséget ad, a visszaigazolás hiánya miatt ugyanis bárki nevében ki lehet tölteni a nemzeti konzultációt.

  • Visszaküldte-e már a kérdőívet Kun Béla, és a tervgazdálkodás lelkes híveként hogyan vélekedik a Soros-tervről? Tervezik-e, hogy az ügyben kikérik Szamuelly Tibor, Rákosi Mátyás, vagy Kádár János véleményét is?

Nem létező nevekre is kiküldik a sorosozós konzultációs leveleket

Borítékolható, hogy a kormány óriási sikerként fogja majd eladni az újabb kamu nemzeti konzultációjának az eredményét. Bár még nem lehet tudni, hogy egyáltalán létezik-e a közpénzek milliárdjaiba kerülő plakátokon és szórólapokon hirdetett Soros-terv, annyi már biztos: a kormány konzultációjához használt címlistával valami nagyon nem stimmel.

  • Bocsánatot fog-e kérni a kormánynegyven éve halott nyolc éves kisfiú, és egy tizenegy éve elhunyt sportvezető családjától, akik rég eltávozott szerettük nevére kaptak levelet Rogán Antaléktól?

Mi a közös Szedlák Lászlóban, Kun Bélában és Gyulai Istvánban?

Nincs egy hete, hogy a Magyar Nemzet nyomán lapunk is beszámolt róla, egy negyven éve, nyolcévesen elhunyt személyt is megkeresett a Rogán Antal-féle propagandaminisztérium az úgynevezett Soros-tervről szóló Nemzeti Konzultáció kapcsán. „1977-ben, negyven éve halt meg az unokaöcsém, Szedlák László. Nyolcéves korában lezuhant a Gellért-hegyről.

  • Ha Soros György összeesküvést szó a magyar kormány ellen, akkor miért nem jelentette fel a spekulánst a Fidesz?

Miért nem a Fidesz jelentette fel Soros Györgyöt?

A Jobbik alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete és egyéb bűncselekmények miatt feljelentette Soros Györgyöt. Ha a Fidesz szerint ennyire veszélyes Soros, miért nem ők jelentették fel?

  • Ha a Jobbik feljelenti Soros Györgyöt, akkor az miért a "a Soros-terv tagadása", illetve tervezik-e, hogy a holokauszt és a kommunizmus bűneinek tagadása után ezt is büntetőjogi ténnyállássá teszik?

Hogy is van ez? Soros György feljelentése azt jelenti, hogy megtámadták a nemzeti konzultációt?!

Hétfőn újabb 5 napos ülésszak kezdődött napirend előtti felszólalásokkal: Z. Kárpát Dániel arra figyelmeztetett, hogy az egyetlen kihívó a Jobbik, és az egyetlen miniszterelnök-jelölt, aki leválthatja Orbán Viktort, az Vona Gábor. Ugyanakkor felrótta az ellenzéki képviselő a kormányoldalnak, hogy az érdemi vitapontok helyett csak a buldózerben hisznek.

Kubatov Gábor, Rétvári Bence, Pintér Sándor, Kovács Zoltán, vagy épp Németh Szilárd és ifjabb Lomnici Zoltán ezeken a helyeken és időpontokban várják az érdeklődő állampolgárok kérdéseit.