Több mint három év után visszatérnek a Fradi-ultrák

Kubatov Gábor és a szurkolók megegyeztek: a vénaszkenneres beléptetés miatt bojkottot hirdető ultrák visszatérnek a stadionba.

Mindezt Kubatov Gábor FTC-elnök és Hamberger Ádám, a szurkolók vezetője egyszerre jelentette be tegnap este a Facebookon.

A megállapodás részleteit hamarosan publikussá teszik a felek. A korábban kiszivárgott információk és a FradiMob cikke szerint valószínű, hogy a szurkolók vezetői vállalják a vénaszkenneres beléptetést magukra vonatkozóan, a többieknek viszont nem lesz kötelező szkennelni. Kikötötték azt is, hogy szó sem lehet bosszúról a stadionba eddig is bejáró, a kintiek közül többek által árulóknak tartottakkal szemben sem.

A szurkolók és a klub vezetősége hosszú ideig harcolt, néhány hónapja azonban újra tárgyalóasztalhoz ültek egymással, a megbeszélések pedig eredményre vezettek. Békére szólított fel a harmadik félnek tekinthető Ferenczvárosi C-közép is, de akadnak olyanok is, akik a vezetőség eddigi húzásai miatt a megállapodás ellenére sem térnek vissza a lelátóra.