2017. 10. 24. 11:13

Tiborcznak sikerült a magyar álom: 1500 négyzetméteres ingatlant vásárolt Budapest tetején

Tiborcz István, Orbán Viktor veje, Orbán Ráhel férje a csúcsra ért. Méghozzá sokkal gyorsabban, mint a régi spílerek. Néhány évre volt csak szüksége ahhoz, hogy egy palotát vásároljon Budapest egyik legdrágább részén. Jó reggelt, XII. kerület-Kútvölgy!

Az Átlátszó írta meg, hogy Tiborcz István idén júniusban adásvétel címén szerzett meg egy 1536 négyzetméteres ingatlant a XII. kerület Kútvölgy városrészén, annak is a legexkluzívabb helyén.

Az ingatlan egyedüli tulajdonosa Tiborcz István lett.

S hogy mekkora kincsen is dekkol a mindössze 740 ezres megtakarítással rendelkező magyar miniszterelnök veje? Az Átlátszó szerint a környéken az üres telekért is több százmilliót kell leperkálni, míg a lakások átlagos négyzetméterára pedig meghaladja a 600 ezer forintot.

A lap egy hasonló példát talált csak, az a telek is 1500 négyzetméteres. Azon egy 11 szobás, 393 négyzetméteres, eklektikus stílusban épült villa áll - 369 millió forintért hirdetik eladásra.

Tiborcz István úgy jutott a csúcsra, hogy csak 2013-ban vette el Orbán Viktor legidősebb leányát, Ráhelt, és csak ezután, alig 4 éve álltak a saját lábukra.