Kamaszfiúk kiheréléséről értekezett a színésznő, mélyen hallgat a fősodratú média

Hiszen prosztó, sovinista barom csak férfi lehet, ugye?

A színésznő példaként a kecskéjére hivatkozik, aki az ivarérés időszakáig nagyon aranyos volt, ám ekkor hirtelen nagyon erőszakos lett. A problémát ivartalanítással oldották meg. Fábián szerint ezt kellene tenni a férfiakkal is, és akkor nem fordulna elő több szexuális zaklatás. 

"Egyértelműen az ivartalanítás a megoldás. Ez az én burkolt véleményem. Az ivartalanítás a megoldás, ami a bakokat illeti."

 - osztja meg bölcs észrevételét a művésznő, hozzátéve:

"Plüsskutyából is nőneműt választok, okosabb, intelligensebb, érzékenyebb, könnyebben kezelhető."

Az esetben nem az az igazán érdekes, hogy Fábián annyira ostoba, hogy a lehető legnyíltabb állásfoglalást is "burkolt véleménynek" nevez, még csak nem is az, hogy a nők, sőt a színésznők között is vannak sajnos kretének. Hanem az,

hogyan reagál erre a fősodratú médiának az a része, amely az elmúlt hetekben a téma kapcsán minden valóban, vagy csak szerintünk rosszul sikerült félmondatért könyörtelenül kalodába ültetett mindenkit, aki nem azonosult 100%-ig a zaklatási vádak 100%-ával. 

Nos, javarészt sehogyan sem. Az az Index, amely több cikkben is kőkeményen gyomrozta a Sárosdi Lilla történetét "abszurdnak" nevező, régi barátja, Marton László mellett szinte kritikátlanul kiálló Verebes Istvánt,

egy büdös szót nem írt le arról,

hogy Fábián butának és érzéketlen "bakoknak" nevezte a férfiakat - úgy en bloc. De még a hallgatás is elegánsabb, mint például az NLCafé sunyi cöccögése, mely szerint "a videóban nem teljesen érthető a témák közötti kapcsolat." A 24.hu pedig "nem is tudja értelmezni" az elhangzottakat". 

Akkor segítek: a videón egy agresszív, ostoba prosztó fejti ki az ellenkező neműek genetikai alsóbbrendűségének teóriáját, amelyre a megoldást fiatal kamasz gyerekek ivartalanításában látja.

Ha ez az agresszív, ostoba prosztó egy férfi lenne, már lángokban állna a magyar net, a most mélyen kussoló médiamunkások pedig mindkét kezükkel hordanák a rőzsét a máglyához, ahol el el kell égetni a hímsoviniszta állatot.

Ez az agresszív, ostoba prosztó azonban ezúttal egy nő, aki ezzel komoly zavart idézett elő abban az egybites koordináta-rendszerben, amelyben a nőt kizárólag áldozatként, a férfit kizárólag agresszorként képesek elhelyezni. 

De Fábián Anita sokkal rosszabbat is tett, amikor úgy döntött, leül a gépe elé, és a nyilvánosságra önti a frusztrációját.

Minél inkább sikerül ugyanis primitív, nemek közötti háborúvá aljasítani a szexuális zaklatás és a nemi erőszak kérdését, a csatazajban annál kevésbé hallatszik majd az áldozatok hangja.

Azzal, hogy az összes férfit vadállatnak nevezte, hatalmas szívességet az igazi vadállatoknak. Egyedül ők lehetnek hálásak Fábián Anitának.