Teljesen megőrült a Fidesz, miután tetten érték plakátrongálás közben

Már a lakosság tulajdonát sem tisztelik.

Emlékezetes, korábban Mezőkövesden buktatták le az egyik fideszes plakátrongáló kommandót - a kormánypárti piktort a nyékládházi alpolgármester kocsijával szállították éjszaka a hirdetésekhez.

Ám amíg a fekete festékkel "csak" a legerősebb ellenzéki pártnak okoztak anyagi kárt, most már a lakóház tulajdonosának, illetve a közutat fenntartó önkormányzatnak is meg kell fizetnie a fideszes rongálások, illetve a törzsi logika árát.

Beszámoltunk arról is, hogy már négy fideszes vezetésű önkormányzat szavazta meg, hogy 2018. január 1-től adókötelessé válnak a köztéri reklámhordozók. Központi utasításra a kormánypárti polgármesterek ezzel egy újabb sarcot vetnek a lakosságra csak azért, hogy a Jobbik kampányát megnehezítsék.

Gyanúsan aktívkodik a plakáthelyek körül a Rogán-minisztérium

Minden létező irányból próbál támadni a Fidesz-kormány: nemrég egy olyan szombathelyi önkormányzati rendeletet ismerhettünk meg, ami komoly adókkal sújtaná az utcai hirdetési felületeket. Végül ugyanezt, a településkép védelméről szóló törvényre hivatkozva Tatabányán megtették: komoly adókat vetnek majd ki jövő év január 1-től a magántulajdonú felületekre, ingyenesek csak az állami- és önkormányzati tulajdonúak maradhatnak.