A Fidesz után most a városi lap is fizet a jobbikos képviselőnek

Nem éri meg hazudozni.

A Fidesz miskolci frakcióvezetője után most a Miskolci Naplót marasztalta el a bíróság első fokon, miután az önkormányzati lap többedjére is azt a hazugságot terjesztette Jakab Péterről, hogy a Jobbik frakcióvezetője sértő módon beszélt a miskolci idősekről - közölte a párt miskolci alapszervezete.

Mindez 350 ezer forintjába kerülhet a Miskolci Naplónak, ennyi sérelemdíjat ítélt meg a bíróság Jakab Péternek, emellett a fideszes lapnak levélben kell bocsánatot kérnie a Jobbik képviselőjétől.

A Jobbik felszólítja mind a miskolci közmédiát, mind az azt irányító Fideszt, a megannyi elmarasztaló bírósági döntés után fejezzék be az idősek uszítását. Aki tiszteli a nyugdíjasokat, az egy dolgot egészen biztosan nem tesz: nem hazudik nekik. Aki mégis ezt teszi, annak nemcsak Jakab Pétertől kell bocsánatot kérnie, de a becsapott nyugdíjasoktól is. Ezt várják a miskolciak Soós Attila fideszes politikustól ugyanúgy, mint a közpénzből hazudozó Miskolci Naplótól is.

Amúgy a fideszes politikusnak igencsak nehezére esik a bocsánatkérés:

Hazudott a fideszes a nyugdíjasoknak, kiderült, de bocsánatkérés helyett inkább elbujdokolt

A miskolci Fidesz frakcióvezetője, Soós Attila sok szempontból példamutató lehet párttársai számára: ugyanis ő már 2015 novemberében hergelte a megtévesztett nyugdíjaskorú szavazókat a Jobbik ellen - és ahogy az ma már bevett gyakorlat, mindezt egy hazugságra építve.