Már-már Semjén-i mélységekben: Győzike bizarr versben énekelte meg 57 milliós adótartozását

"Törtek a szívek egy Nav miatt."

Áprilisban a NAV-osok ellepték Győzikéék házát, ahol luxusautókat és arany ékszereket is lefoglaltak, a listára való mostani felkerülés pedig - a Blikk cikke szerint - elég érdekes reakciót váltott ki a Gáspár család fejéből:

olyan verset kanyarított világra szóló bánatjáról, hogy azt még a fiatalon költői ambíciókkal megvert Semjén Zsolt is megirigyelte volna.

"A szerelem dalával elindult a Bmw i8
Ledobva láncait
Távol otthonától kóborolt az i8
Elkísérte vágyait
Szerette őt a trópusi nap
Törtek a szívek egy Nav miatt
Boldog legyen vagy csak szabad
Hagyta hogy mások foglaljonak!"

- Gáspár Győző verse.

A kiváló alkotáson órákat lehetne merengeni a verandán, a nyári nap simogató sugarai alatt, egy pohár hűs fröccsel a kézben, gondolatainkkal - a méhek távoli dongása mellett - egyre inkább a lét értelme felé kalandozva.

Azonban szerencsére lassan itt a tél, és ilyenkor már korom sötét és rohadt hideg van, a környéken pedig nem kapni normális fröccsöt, veranda pedig még a kerületben sincs, úgyhogy talán lapozzunk is...

Egyetemistaként még nem a közpénzt költötte Semjén Zsolt

Vallási témájú, a hívő ember hétköznapi kétségeit boncoló verseket írt fiatal egyetemistaként Semjén Zsolt. A nyolcvanas években született költemények most bukkantak föl újra az interneten, és inkább bár ne tették volna... A kicsukott Istenvasvesszejeaz a csend lesz,amellyel eltűri önmagunk isten-né nyilvánítását. A Borsnak a József Attila Társaság elnöke, Tverdota György értékelte a politikus művészi zsengéit.