„Ez egy maffiaszerűen működő céghálózat”

Ilyen a Fidesz Zrt.?

Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő, aki Lázár Jánosnak a Tiborcz-féle meggazdagodásról szóló kérdést is feltette a parlamentben, most a HírTV Egyenesen című műsorában arról beszélt: a Lázár-Tiborcz találkozó is annak a bizonyítéka, hogy kormányzati támogatással lett az ország egyik leggazdagabb embere a miniszterelnöki vej.

"Mi fáj önnek képviselő úr? Az, hogy ön sikertelen?"

Érdekes fejlemény (persze a kettő között egyáltalán nem biztos, hogy van összefüggés), hogy miután Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselő hétfőn Lázár Jánost kérdezte Tiborcz István látványos meggazdagodásáról, a Miniszterelnökséget vezető miniszter másnap este már magával az érintettel, Orbán Viktor vejével poharazgatott - szúrta ki még tegnap az Azonnali.hu.

Lázár János azért is bír kiemelt szereppel ebben a történetben, mert még ő volt a hódmezővásárhelyi polgármester akkor, amikor Tiborcz –éppen náluk- megnyerte első közvilágítás-fejlesztési megbízását. Szilágyi György szerint a miniszter nagyon fontos láncszemet jelent ebben a rendszerben, és nem véletlen az, hogy felszólalása után ilyen gyorsan együtt látták őket kávézni.

„Ez egy maffiaszerűen működő céghálózat” – magyarázta.

Részletek a műsorban: