Vona Orbán beszédéről: ezt bármelyik kiégett pártállami vezető elmondhatta volna

"Nem Magyarország, kizárólag a Fidesz-szavazók miniszterelnöke kíván lenni."

A Jobbik elnöke szerint 

"Orbán Viktor nem Magyarországért aggódik, hanem kizárólag a saját hatalmáért."

"A XX. század utolsó politikusaként még egyszer megpróbálta gyűlöletre uszítva mozgósítani a Fidesz szavazóit, a társadalom döntő többségét kitevő

kormányváltó szavazókat ugyanakkor példátlan módon megtagadta,

ezzel is bizonyítva, hogy nem Magyarország, kizárólag a Fidesz-szavazók miniszterelnöke kíván lenni."

 - értékeli a kormányfő szavait Vona, hozzátéve: a miniszterelnök még az ő képviseletükre sem alkalmas mert letagadja a növekvő szegénységet, nem beszél az elvándorlásról, az egészségügyről, oktatásról, a mindent megnyomorító korrupcióról, és elhallgatja, hogy 

"eddig egyedül a Fidesz telepített be 20 ezer migránst a kötvényekkel Magyarországra, senki más, de még azon is nyerészkedtek."

A pártelnök szerint "Orbán Viktor ma tovább mélyítette az árkot magyar és magyar között", ezért a Jobbikra vár, hogy ezeket az árkokat betemesse, "kiegyezést ajánlva minden honfitársunknak párthovatartozástól függetlenül".

Orbán: ha még négy évig maradunk, visszafordíthatatlanok lesznek a változások

Újraválasztották Orbán Viktor kormányfőt a Fidesz elnökének vasárnap a párt XXVII., tisztújító kongresszusán, Budapesten, ahol alelnökké választották Novák Katalint, Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort és Németh Szilárdot.Orbán Viktort egyhangúlag, 1358 szavazattal választották újra pártelnöknek.Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára - aki az európai számvevőszéki taggá választott Pelczné Gáll Ildikót váltja az alelnöki poszton - 1297 szavazatot kapott a küldöttektől.

"Ma hallhattuk, hogy Orbán Viktor még 70 évesen is miniszterelnök akar lenni. Ha rajtunk múlik, fél év múlva sem lesz az. 

A Jobbik legerősebb ellenzéki pártként a 2018-as választásokon nemcsak bevándorlástól, de Orbán Viktortól is meg fogja védeni Magyarországot."

 - szögezi le Vona Gábor.