2017. 11. 19. 16:07

Véget vetne a Jobbik a Fidesz migránsbizniszének és a lakosság riogatásának

Az ellenzéki párt szerint a Fidesz riogatja az embereket, közben beengedi a migránsokat.

Mint arról beszámoltunk, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal adatai szerint soha annyi oltalmazotti státust nem osztottak még ki, mint 2017-ben. Tavaly 271 személy részesült belőle, idén már 866-nál tartunk. A befogadottstátuszt kapók száma tízszerese a tavalyinak.

Kétszer annyi menekültet fogadtunk be idén, mint tavaly

Jelen pillanatban éppen azt mondja, hogy harcoljunk Soros György és terve ellen.És mit tesz? Befogad több mint ezer menekültet az országba.A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (BMH) adatai szerint soha annyi oltalmazotti státust nem osztottak még ki, mint 2017-ben.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője sajtóközleményben reagált az adatokra.

Mint írja, Orbán már nemcsak a gazdag, de a szegény migránsokat is beengedi: a Rogán-kötvénnyel érkező 20 ezer gazdag migráns mellett idén ezer szegényet is befogadott a kormány, megkétszerezve a tavaly beengedettek számát.

"Pedig mindennek van határa: az országnak is, és az arcátlanságnak is. Orbán Viktor egyiket sem ismeri: Soros-tevvel riogatja az embereket, miközben eddig egyetlen párt, a Fidesz telepített be migránsokat Magyarországra. Mint látjuk, egyre többet"

- fogalmaz Jakab.

A Jobbik azt ígéri, 2018-ban véget fog vetni mind a Fidesz migránsbizniszének, mind a lakosság hiszterizálásának. "Amíg a Fidesz csak megélni akar a menekültkérdésből, mi meg akarjuk oldani. És meg is fogjuk. Magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel" - zárul a közlemény.