Németh Szilárd szerint Drávaszerdahely polgármestere azért nem örül a Fidesz-kampánynak, mert migránsokat akar a településre

Hihetetlen magasságok.

Beszólt a polgármester Szijjártónak: másról konzultált volna a miniszterrel

A településvezető bejegyzését a Szabad Pécs szúrta ki. Alpár György így reagált arra, hogy a Fidesz újabban telefonon is hívogatja az embereket, hogy a Soros-tervről konzultáljon velük. "A drávaszerdahelyiek boldogabbak lennének, ha akkor telefonáltál volna, mikor az állam elvett 11 milliót az itteniektől. Azt szívesen megkonzultáltuk volna veled.

"A drávaszerdahelyiek boldogabbak lennének, ha akkor telefonáltál volna, mikor az állam elvett 11 milliót az itteniektől. Azt szívesen megkonzultáltuk volna veled. Most kérlek, ne pazarold az adófizetők pénzét arra, hogy felhívsz minket! Üdv. A drávaszerdahelyiek" - üzente Alpár György polgármester.

A település nemrég az ország egyik leggazdagabb településének számított, mára azonban az egyik legszegényebbé vált a kormány egyik intézkedése miatt.

Alpár üzenetére Németh Szilárd, a Fidesz egyik fő Soros-specialistája válaszolt, nem is akárhogy: a HírTV beszámolója szerint a kormánypárt alelnöke azt mondta, a polgármester azért írt ilyesmit, mert 

migránsokat akar beengedni a településre.

"Konzultáljon először a saját választóival ott, Drávaszerdahelyen, aztán próbálja meg velük megértetni, hogy miért akar Drávaszerdahelyre migránsokat beengedni"

 - mondta Németh Szilárd. 

A polgármester szerint valamit nagyon félreért a Fidesz. Alpárt a Magyar Nemzet érte el, szerinte egy teljesen egyértelmű kérdésről felesleges nemzeti konzultációt tartani milliárdokból.

„Természetes, hogy a kormánynak az a feladata, hogy védje meg az országot. Ez olyan, mint ha én arról kérdezném meg a települést, hogy tegyek-e valami jót vagy reggel felkeljen-e a nap.”