"Mindenki észre fogja venni" a Werber-kampányt

Az LMP kampánylehetőségei szűkösek, de így is felveszik a harcot a Fidesz „agyatlan sorosozásával” szemben – mondta Szél Bernadett a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

Az LMP társelnöke nem zárta ki, hogy jelöltjeik akár vissza is léphetnek a „korszakváltást megtestesítő” indulók javára, de szerinte most nem ezekről kell beszélni. Azt viszont leszögezte, hogy a Jobbikkal a "jelenlegi formájában" nem alkotnának koalíciót.

Szél elégedett az országos lista névsorával, a kongresszus hangulata alapján konszenzusos lista született.

Mint kiderült, a 2004-es kettős népszavazás MSZP-s kampányával hírhedtté vált Ron Werberrel a szerződést napokon belül aláírja.

"Ahhoz kértünk tőle segítséget, hogy a mostani, meglehetősen cudar médiahelyzetben hatékony utcai jelenlétet tudjunk produkálni. A felkészülés már zajlik. Elég látványos lesz az a pillanat, amikor az LMP olyan kampányba kezd, amelyet már egy profi kampánytanácsadó segített. Ezt mindenki észre fogja venni"

– közölte.

Az LMP kormányfőjelöltje szerint "ki kell használni azt a hangulatot, hogy az embereknek kezd elegük lenni". Szerinte a Fidesz agyatlan sorosozásával szemben a pártja letett az asztalra egy oktatási és egészségügyi programot, ahogyan azt is, hogyan lehetne a béreket emelni.

Az interjúban kifejtette: fő céljuk Polt Péter legfőbb ügyész elmozdítása. "Polt Péter személye szimbóluma az Orbán-kormánynak, az ilyen emberek miatt minden ellenzéki párt sok sérelmet szenvedett el" – tette hozzá.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Tari Tamás

Friss

Van ugyanis mit megtéríteniük az országnak. Vélemény.
Olyan súlyos az utasok helyzete, hogy azonnal ki kellene kötniük.