Figyelem, így akarják ellehetetleníteni a Jobbik gyűjtését! - Éledezik a fideszes netkommandó

Úgy tűnik a Fidesz berkeiben az eddigieknél is nagyobb pánikot okozott a lassan kiépülő diktatúrával szembeni kiállás, amit az Orbán-rezsimmel elégedetlen emberek a Jobbik mellett tanúsítanak. Semmi vész, meg is érkezett az első Habony-stílusú válasz!

A kormánypártnál nyilván nem számítottak rá, hogy az egyetlen esélyes kihívó felszámolására tett kísérlet már az első nap több mint ezer embert ösztönöz arra, hogy pénzadományával segítse a Jobbik diktatúraellenes küzdelmét.

A felháborodott emberek összefogásával közösségi gyűjtést indít a Jobbik

A válságtanácskozás túlzás, egy operatív törzs ült össze a Jobbikban jogászokból, pénzügyesekből - mondta Vona Gábor a Hír TV Egyenesen című műsorában csütörtök este. A pártelnök elárulta: a folyosón találkozott Nyikos Lászlóval, aki korábban 12 évig volt az Állami Számvevőszék alelnöke. A szakember úgy véli, az egész megengedhetetlen az ÁSZ részéről,ezer sebből vérzik mindaz, ami történik.

Az első sokk után azonban megszületett a kellően demagóg, az emberek általános apátiájára, politikusellenességére és anyagias irigységére építő, habonyi szellemben fogant kommunikációs válaszcsapás, amit

a kormányoldal közpénzből fenntartott trollhadserege a már jól ismert módokon kezdett el terjeszteni a virtuális térben.

Az üzenet lényege nagyjából így foglalható össze:

"Mit képzelnek magukról a szemét politikusok, hogy adományért fordulnak a néphez, amikor ők többmilliós fizetéseket kapnak, és különben sem dolgoznak? Költsük inkább családunkra/lakásunkra/karácsonyi ajándékra... stb. utolsó fillérjeinket!"

Az arctalan bérkommentelők természetesen először szóba sem hozzák a Jobbikot, csak úgy általában politikusokról beszélnek, de amint valaki átlát a szitán, már nem finomkodnak, nyíltan ócsárolják a pártot, látványosan lebuktatva magukat.

Íme, két - azóta eltávolított - példa oldalunkról:

Bár a módszer rendkívül baltával faragott, paradox módon pont azt az általános politikaellenességet és apátiát igyekszik meglovagolni, amit a Fidesz működése tesz egyre inkább elterjedté Magyarországon.

Nem ez az első mocskos módszer, amivel a fideszes netkommandó operál, és valószínűleg nem is az utolsó:

Újabb piszkos trükk a Fidesz trollhadseregétől

Úgy tűnik, ezek a propagandisták az utóbbi időben új taktikához folyamodtak. A több olvasónk által is jelzett módszer lényege, hogy a kamuprofilok futtatói szigorúan politikamentes közösségimédia-csoportokban tesznek közzé a Jobbik támogatására felszólító üzeneteket.

sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Eszes Ádám

Friss

sss
2019. június 25. | 17:59
Az elnök szerint pártja nem dughatja homokba a fejét.
sss
2019. június 25. | 11:28
Tíz- és százmilliós profitot zsebelhetett be a Fidesz-közeliként elkönyvelt zenészek közül Nagy Feró, Ákos és Mága Zoltán is.
sss
2019. június 25. | 11:13
A miniszter szerint a kormánynak nem érdeke az a lejáratás, amit egyébként a kormánymédia indított el.
sss
2019. június 25. | 10:06
A kaszinókoncessziók kiváltságos birtokosai minden eddiginél nagyobb, 4,6 milliárd forintos ajándékot kaptak a kormánytól.