Nem csak a Jobbikkal, a bérunióval is leszámolna a Fidesz

Két legyet egy csapásra. 

Mindez Miskolc és Borsod végét jelentené, ezért a Jobbik minden nehézség ellenére Miskolcon is rendületlenül folytatja a béruniós aláírásgyűjtést, hogy a választások után – amennyiben az emberek segítségével el tudnak indulni – kamatostól adhassák vissza a miskolciak adományait is - mondta el hétfőn a megyeszékhelyen Jakab Péter. 

„Miskolcon még nehezebb szívvel kér az ember adományt, mint máshol, hiszen itt még nehezebb az élet, most mégis kénytelenek vagyunk ezt tenni azok után, hogy a Fidesz pártállami számvevőszéke példátlan és jogtalan büntetést kiszabva akarja elérni, hogy ne indulhassunk el a választásokon”

- hangzott el a sajtótájékoztatón.

 A Jobbik miskolci frakcióvezetője szerint

a Fidesz nemcsak pártjával, de velük együtt a bérunióval is le akar számolni, hogy továbbra is rabszolgabérért dolgoztathassák az itt élőket.

Jakab Péter úgy látja, ha a Jobbik, mint egyedüli kormányváltó erő nem tud elindulni a választáson, akkor Orbán Viktor nemcsak a demokrácia maradékát építi le 2018 után, de ahogy Demján Sándor már jelezte,

leépítik a közszférát, drasztikusan csökkenteni fogják a kórházak számát, a béruniót pedig továbbra is el fogják utasítani.

Ez Miskolc és Borsod végét jelentené, ezért a politikus arra kéri a miskolciakat is, segítsék a Jobbikot, hogy elindulhassanak a választáson, és leválthassák az Orbán-rendszert, hogy aztán az adományokat a bérunió eredményeként megemelt fizetések és nyugdíjak részeként kamatostól adhassák vissza az embereknek.

Jakab Péter egyben köszönetet mondott mindazoknak, akik ideológiáktól függetlenül kiállnak a Jobbik mellett, elutasítva a Fidesz agresszióját.