2017. 12. 12. 16:16

A kormány propagandalapja is jelentős összeggel segítheti a Jobbikot

Végrehajtást kezdeményezett az ellenzéki párt a Magyar Idők ellen.

Miután a Fidesz most már a politikai ellenfelei teljes anyagi ellehetetlenítését is felvette az eszköztárába, és a Jobbiknak ezért a választókhoz kellett fordulniuk, hogy az orbáni önkény elleni harcukban segítsék őket, meglepő támogató jelentkezett be a pártnál - írja közleményében a Jobbik.

A XXI. századi Pravdaként is emlegetett Magyar Idők ugyanis már sokadszorra tette meg, hogy nem teljesítette egy Jobbikkal szemben jogerősen elveszített perben rárótt ítéleti kötelezettségét, most éppen több százezres sérelmedíjat nem utalt át határidőben, ezért a legerősebb ellenzéki párt végrehajtási eljárást kezdeményezett ismételten ellenük. 

A végrehajtás során befolyt összeg a megítélt sérelemdíjnál is jelentősebb lesz, amellyel a kormánypárti propagandakiadvány így a Jobbik jelentős támogatói sorába lépett be. Természetesen a teljes összeget a Fideszt tavasszal a választók akaratából leváltó párt az Állami Számvevőszék törvénytelen bírságának megfizetésére fogja fordítani - zárul a Jobbik közleménye.