Kövér nem szégyelli, hanem egyenesen büszke az országpusztító Fidesz-MSZP korszakra

Ki kell tépnünk ezeket a lapokat.

Hála az égnek ez a korszak, avagy miként egyre divatosabb hívni, a „XX. századi pártok” korszaka egyre inkább leáldozóban van, hiszen mára az MSZP inkább csak egy brand, mintsem valódi, működőképes párt, a Fidesz pedig olyannyira érzi az új szelek vesztét, hogy láthatóan előre akar menekülni, egypártrendszerbe bástyázva magát a bukással szemben. Ez utóbbiról szól a Jobbik eltörlését szolgáló lépésük is.

Kövér László, a Fidesz közismerten hirtelenharagú házmestere a SZEGEDma Klub estjén vett részt szerdán, és a Délmagyar írása szerint azt mondta, hogy szerinte nem lenne jó, ha az MSZP kiesne a parlamentből a következő választáson, hiszen akkor adódik a kérdés, hogy ki marad még ellenzéki. A fideszes politikus szerint ugyanis a magyar politikai porond

többi ellenzéki szereplője rosszabb, mint a szocialisták, mégpedig részben azért, mert maguk eredetét 2010-re vagy későbbre datálják, vagyis nincs hagyományuk, s ezt még büszkén is hirdetik.

Emeljük ki a kulcsszót: hagyományuk. Kövér László szerint itt hagyományokról van szó.

Tehát hagyomány volt egy fél raklapnyi, köztörvényes bűnöző kezére adni az országot annak röhejes rendszerváltásával együtt, hagyomány volt privatizálni és külföldön elrejteni az állami vagyont, hagyomány volt a pusztulás útján hagyni az egészségügyet, az oktatást és mindennemű tudományos területet, hagyomány volt polgárháborús indulatokat szítani a társadalomban. Végső soron pedig hagyomány volt kiirtani mindent, amire jelenkori magyarságunkban büszkék lehetnénk.

Kövér László kijelentése tökéletes bizonyítéka annak, hogy milyen szektajellegű agymosást jelentett a rendszerváltás politikai generációjában szocializálódni. Kövér László kijelentése ugyanis annyit jelent, hogy aki 1990 óta országgyűlési képviselőként él a nemzet testén, az baráti közegben, az első sorokból nézte végig az elmúlt közel harminc év minden pusztítását. Majd ami a legszomorúbb, hogy ezt a harminc évet kedélyes romantikával nyugtázva máig úgy éli meg, mint a természetes rendet, aminek meg kellett történnie.

Pedig, ha Kövér László az elmúlt közel harminc évet nem a parlamentben töltötte volna, hanem az igazi polgári valóságban, akkor pontosan tudná, hogy amiben részt vett, az a történelemkönyvek fekete lapjait jelenti.

Mi pedig, akik a következő generációkat képviseljük, de az előzőek bűneit szenvedjük, ki akarjuk tépni ezeket a lapokat. És igen, büszkék vagyunk rá.