Méteres hó van Amerikában, Trump hiányolja a globális felmelegedést

Az Amerikai Egyesült Államokban akkora hó van, hogy a gyerekek már ki sem látszanak belőle, Donald Trump egyből megfogta a lényeget.

Több államban is méteres hó van, sok helyen zárva vannak az üzletek, a keleti parton nem is várható, hogy rövid időn belül javul a helyzet. Trump észlelte a problémát és rögtön igazolva látta konteóját, nincs itt semmiféle klímaváltozás, jöjjön csak az a globális felmelegedés.

"A keleti parton ez lehet a valaha volt LEGHIDEGEBB szilveszter! Talán jól jönne egy kevés a jó öreg Globális Felmelegedésből, ami ellen a mi Országunk, de nem más országok, DOLLÁRBILLIÓKBÓL védekezett volna. Öltözzenek fel!"

Itt mi is írtunk a helyzetről, Erie-ben azóta már 165 cm körül jár a hó:

Van fehér karácsony: 86 cm hó

Az amerikai Pennsylvania állam Erie városában rövid idő alatt 86 centiméter hó esett (azóta valószínűleg még több), ezért szükségállapotot hirdettek.

 

sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton
sss
2019. április 23. | 16:39
Nem túl elégedettek a helyiek a fideszes városvezetővel.
sss
2019. április 23. | 15:45
Jöhetnek a kórházbezárások?

Szomorúbban nem is indulhatna a hét: a velünk élő 1995, a Nemzet Szakértő Közgazdásza, Bokros Lajos, pontosabban pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom feladta a harcot, nem küzd tovább a modern Magyarországért. Mint írják:

„A Modern Magyarország Mozgalom hét éven át tartó önzetlen küzdelme, amelynek középpontjában az egyén, a vállalkozás és a piac szabadsága, a magyar nemzet és Európa érdekeinek egysége, a sokszínűség ünneplése, a népek közötti feltétlen szolidaritás, a szegények és az elesettek támogatásának, felemelésének parancsa állt, nem vezettek sikerre”.

Ezt olvasva nyilván olvasóink ezrei rohannak bánatukban a kisboltba vagy a kissarkiba egy kevertért, hiszen ők is tudják, érzik, nem vagyunk rá méltók, hogy egy ilyen párt képviselje a "szabadságelvű konzervativizmust, a kapitalista piacgazdaságot és a képviseleti demokráciát".