Képzeljük el, hogy Németh Szilárd Farkas Flóriántól tanul

Kísérlet.

Mint ahogyan arról cikkünkben már beszámoltunk róla, a fideszes Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke, miniszterelnöki biztos amiatt aggódott, hogy

"számos, jelen állás szerint legalább két-három szerveződés akar pusztán az állami forrás, illetve a potenciális támogatók megtévesztése, kihasználása céljából indulni a választáson..."

Farkas Flórián már nemcsak az öt nyomozás, hanem a kamupártok miatt is aggódik

A fideszes Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke, miniszterelnöki biztos aggodalmát fejezte ki a kormányközei Magyar Hírlapnak, hogy legalább két-három szerveződés akar elindulni a választásokon, amelyek csak át akarják verni a romákat. Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) korábbi vezetője, az 1,6 milliárd forintot eltüntető Híd a munka világába projekt ötletgazdája szerint az Orbán-kormánynak tájékoztató kampányt kellene kezdenie a kamupártok fellépése miatt.

Az 1,6 milliárd forintot eltüntető Híd a munka világába projekt ötletgazdájának, Farkas Flóriánnak az aggodalma az állami forrásokra pályázó kamupártok miatt annyira hiteles, mint ha:

- Mészáros Lőrinc és Tiborcz István közös sajtótájékoztatón jelentené be, mennyire aggódnak, amiért a kormány barátokat, rokonokat részesít előnyben a közbeszerzéseknél, haveri köröket töm ki közpénzzel.

- Németh Szilárd közleményt adna ki, amelyben mélységesen elítélné, hogy kormánypárti politikusok büdös bunkó módjára válaszolnak az ellenzéki sajtó kérdéseire.

- Polt Péter, Domokos László és Handó Tünde egységesen lépne fel az ellen, hogy az ügyészség, az Állami Számvevőszék, illetve az Országos Bírósági Hivatal élére a kormánypárt egykori tagjait, politikusait, Fideszhez köthető embereket nevezzenek ki.