Az volt már, hogy Mészáros Lőrinc gyermekeinek is leesett most egy 1,2 milliárd forintos biznisz?

Mészáros Lőrinc gyerekei, Beatrix, Ágnes és az ifjabbik Lőrinc cége, a Fejér-B.Á.L. Zrt. lett a befutó ugyanis a Testnevelési Egyetem új központjának felhúzásáért kiírt versenyen.

Az mfor.hu írt arról, hogy a B.Á.L. Zrt. a Magyar Építő Zrt. közös projektcége (F-M Velence 2017 konzorcium) nyerte el a tendert, így ők építhetik meg az Egyetem központját Velencében (a Tóbíró közben fekvő, korábbi KNEB-, illetve ÁSZ-üdülőt kell átépíteni).

A részletek szerint összesen 3180 négyzetméteren folyhat majd a munka, az oktatóépületben 28 szobát és több oktatótermet kell felújítani, valamint ki kell alakítani három apartmant, négy irodát és három előadótermet. Kell még 500 négyzetméternyi tetőfelületre napelem, lépcsőház-építés és -felújítás, új parkoló, új homlokzati szigetelés, az épületgépészet kiépítése, és még bontási feladatok is várnak a nyertes párosra - hivatkozik a lap a kiírásra.

Egyébként a Mészáros-gyerekek (szemben apukájuk gyakorlatával) most azzal nyertek, hogy olcsóbb ajánlatot tettek, mint a konkurencia (1,38 milliárd forint).

Jó munkát!