Molnár Gyula MSZP-elnök bejelentette lemondását, megvan az időpont is

Akkor mindenki biztos lehet abban, hogy április 8-tól nem Molnár Gyula lesz az MSZP elnöke - mármint, akit érdekel még, hogy hívják az MSZP elnökét. 

Ha az áprilisi választásokon nem nyer az MSZP-Párbeszéd pártszövetség, lemond a szocialista párt elnöke. Ezt maga a pártvezető jelentette be az Echo tévében hétfőn. Aztán rögtön kiderült: ő maga is biztos benne, hogy nem kerülnek kormányra. 

Molnár ugyanis azt bizonygatta, hogy a pártszövetség képes lesz elérni a kettejük számára 10 százalékos parlamenti bejutási küszöböt, sőt Karácsony Gergellyel az élen 20 akár százalékot is kaphatnak. Nos, ha ez a maximális célkitűzés, akkor ennél egyértelműbb jele nem is lehetne annak, hogy 

ők maguk is tisztában vannak saját esélytelenségükkel. 

A baloldali trash reality újabb felvonásaként Molnár a stúdióban tudta meg, hogy Harangozó Tamás MSZP-s képviselő hajlandó visszalépni Hadházy Ákos, az LMP társelnöke javára. 

Ujhelyi István szocialista EP-képviselő másfél héttel ezelőtt egyenesen arról beszélt: 

az sem biztos, hogy az MSZP létezni fog a választások után. 

Szép kilátások: az sem biztos, hogy az MSZP egyáltalán létezni fog a választások után

Az Azonnali.hu-nak adott interjút Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő. Többek között azt mondta, hogy az MSZP-ben és más ellenzéki erőkben is ott vannak a Fidesz ügynökei, és az sem biztos, hogy a választások után egyáltalán lesz még MSZP nevű MSZP. Eszerint lehet, hogy jobban tennék, ha átneveznék magukat.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András