Orbánnak kutya kötelessége magyarázatot adni az őszödi beszéde után

Közérdekű adatigényléssel fordult a Jobbik a hatóságokhoz, hogy kiderüljön, hány bűncselekményt követtek még el az Orbánék által befogadott migránsok.

Volner szerint Orbán migrációs stratégiája látványosan összeomlott, a miniszterelnök becsapta az egész országot.

A Jobbik alelnöke úgy látja, a bevándorlók átvilágítását nem lehet normálisan, magabiztosan elvégezni, hiszen bármelyik magyar titkosszolgálati szerv is kutakodik, biztosan nem tudja például egy szomáliai menekültről megállapítani, hogy kicsoda, milyen háttere van. Hozzátette: tekintettel arra, hogy a miniszterelnök családja egy nemzetközi terrorizmus miatt körözött emberrel, Ghaith Pharaonnal üzletelt, nem meglepő a helyzet. A miniszterelnöknek minden esetben a pénz számított,

a Fidesz pedig úgy működik, mint annak idején a maffia Olaszországban, csak nálunk sokkal rosszabb a helyzet: nem befolyást gyakorolnak az államra, hanem ők maguk az állam. 

Bár Hollik István, a KDNP politikua nemrég még úgy nyilatkozott, hogy a Fidesz nem vesz majd részt a titkos bevándorlók miatt összehívott rendkívüli parlamenti ülésen, ma a kormánypárti Magyar Idők megszellőztette, elképzelhető, hogy Orbán Viktorék mégis megjelennek majd.

Volner János szerint Orbánnak kutya kötelessége az "őszödi beszéde" után megjelenni és magyarázatot adni arra, hogy miért költött el 22 milliárd forintot a migránsellenes propagandára, és miért fogadott be az országba az ígéreteivel szemben migránsokat. A politikus szerint egy kész átverés show, amit a kormány csinál. A kormányfő egyik oldalról kifosztja az országot, közben migránsokat telepít be titokban, illetve a letelepedési kötvények által. 

Volner szerint szó szerint a politika legalja, amit Orbánék csinálnak. Emlékeztetett az őcsényi esetre:

"Orbán Viktor befogadja a migránsokat, majd amikor ezeket egy szervezet elvinné Őcsénybe üdülni, akkor Orbán Viktorék elkezdenek ellenük uszítani, elkezdenek az általuk befogadott migránsok ellen gyűlöletet kelteni, azt állítva, hogy ezek ellen jogos a fellépés. Kérdezem én: ki fogadta be őket az országba?"

A Jobbik politikusa szerint a választók majd április 8-án kifejezik a véleményüket a kormány átverésével kapcsolatban.