Orbán nem fut tovább Vona elől? Egy hét múlva a parlamentben kell számot adnia titkos migránsairól

A kormánypárti szócső szerint ott lesz. 

A Jobbik az Orbán Viktor helyettes államtitkára által a napokban elkottyantott valóság, a titokban befogadott 2300 menekült kapcsán kezdeményezte az Országgyűlés összehívását.

Most már elkerülhetetlen Orbán fekete napja: az Országgyűlésben kell elszámolnia titkos migránsaival

A párt kormány az Orbán Viktor államtitkárhelyettese által a napokban elkottyantott valóság, a titokban befogadott 2300 menekült kapcsán kezdeményezte az Országgyűlés összehívását. Altusz Kristóf egy héttel ezelőtt ismerte be egy máltai lapnak, hogy a kormány 1300 bevándorlót befogadott, csak azt az Orbán-kormány megpróbálta eltitkolni a magyar lakosság előtt.

Altusz Kristóf szeptember 11-én ismerte be egy máltai lapnak, hogy a kormány

1300 bevándorlót befogadott, csak azt az Orbán-kormány megpróbálta eltitkolni a magyar lakosság előtt.

Azóta kiderült, hogy az elmúlt három évben összesen 2300-an érkeztek. A hír futótűzként söpört végig a médián, pár nap alatt porig égetve a 2015 óta gondosan építgetett fideszes párhuzamos valóságot. A kormánypárti kommunikáció látványosan összeomlott, miniszterek, képviselők, polgármesterek nyilatkoztak nem egyszer egymásnak homlokegyenest ellentmondóan. 

Orbán Viktor a Kossuth Rádióban próbálta kétségbeesetten kettéválasztani a "határon átgázoló" csúnya, rossz, és az udvariasan "kopogtató" udvarias, jó migránsokat.

Hihetetlen, de Orbán meghirdette a saját Willkommenskulturját

Az elmúlt napokban látványosan összezavarodott a kormányzati kommunikáció azután, hogy Altusz Kristóf helyettes államtitkár egy máltai lapnak elkotyogta: a kormány 1300 migránst engedett be az országba.Orbánék 2015 óta arra építették a politikájukat, hogya migrációt egy Magyarországot és a keresztény kultúrát letaroló inváziónak állítsák be.

Egy hét múlva azonban nem egy lojális házi újságíró, hanem az Országgyűlés előtt kell számot adnia arról, miért is kellett tízmilliárdokat bevándolrás- és Soros-ellenes hisztikampányokra költeni, ha közben a hátsó kapun titokban folyamatosan engedték be a migránsokat.

A hazugságon kapott kormány szembesítését célzó rendkívüli ülés kezdeményezését szocialista és LMP-s képviselők is támogatták, az azonban sokáig kérdéses volt, hogy a Fidesz hajlandó lesz-e részt venni a tanácskozáson. 

Ma azonban a Magyar Idők - egy hosszas és meglehetősen izzadságszagú szerecsenmosdató cikkben elbújtatva - azt adja hírül, hogy

 a miniszterelnök részt vesz az ülésen.