Szeme se rebben a titkos migránsokkal lebukott Orbánnak, levelet ír nekünk a kamu Stop Sorosról

Show must go on. 

A kormány a következő hetekben minden magyar háztartásba eljuttatja Orbán Viktor miniszterelnök erről szóló levelét. Ebben  többek között arról "tájékoztatja" az állampolgárokat, hogy a kormány - a múlt év végi nemzeti konzultáció egyhangú eredményének érvényt szerezve - határozott a Stop Soros törvényjavaslatról.

Az minden bizonnyal nem fog szerepelni a levélben, amit Gulyás Gergely tegnap elkottyantott:

a tervezetből a választások előtt már aligha lesz törvény. 

Akkor mától hivatalos: ócska blöff volt Stop Soros.

Aki az elmúlt egy hónapban azt a megyekettes meccset nézte, amivé a Fidesz züllesztette a magyar közéletet, annak nem kellett politológus diploma hozzá, hogy kapcsoljon: miért éppen most hozakodtak elő ezzel az olcsó jogalkotási horrorponyvával.

Vagyis az abszurd, és a legalapvetőbb alkotmányossági kritériumoknak sem megfelelő elemekkel teletűzdelt csomag nem más, mint sima kampányfogás, amelyet beterjesztői sem gondolnak komolyan.  

A miniszterelnök levelében úgy fogalmaz: "nekünk Magyarország az első. Ragaszkodunk ahhoz, hogy csak mi dönthessük el, hogy kivel élünk együtt" - olvasható a honlapon.

Igen, ezt ugyanaz az az Orbán Viktor írja, aki beengedett az országba 2300 embert,

akikről valahogy nem dönthettük el, hogy együtt szeretnénk-e velük élni - már csak azért sem, mert a létezésükről se tudtunk, amíg Altusz Kristóf helyettes államtitkár ki nem kotyogta egy máltai lapnak.