Hoppá! A kormánylap még nem beszél tökéletesen újfideszül, és egy kalap alá vette a menekülteket a migránsokkal

Ilyen ez a hétfő reggel.

A Matolcsy György jegybank elnök fiának tulajdonában álló, Matolcsy Ádám által irányított Magyar Idők nevezetű kormánylap szerkesztőségében még nem beszélnek tökéletesen újfideszül - legalábbis a hétfői cikk erre utal.

"Úgy döntöttek, Csorna sem kér a migránsokból"

- hirdeti a nagy hírt címében a kormánylap.

Ez idáig a megszokott, az elmúlt 3 évben 22 ezer millió adóforintból hangoztatott kormányzati szólam. Ismerjük már.

Ám a cikk így folytatódik:

"Nemet mondott a menekültekre Csorna képviselő-testülete a múlt heti ülésén."

Sőt, Csorna a betelepítést elutasító településekhez is csatlakozott, holott az "illedelmesen bekopogtatók" szétosztását a magyar hatóságok intézik, felügyelik.

Most akkor visszatérünk a január 11-e előtti propagandához, és az Orbán-kormány ismét egy kalap alá veszi a menekültet, a gazdasági bevándorlót, az oltalmazottat, és mindenkiből migráns lesz.

Figyelmen kívül hagyva a Genfi Egyezményt?!

Hihetetlen, de Orbán meghirdette a saját Willkommenskulturját

Az elmúlt napokban látványosan összezavarodott a kormányzati kommunikáció azután, hogy Altusz Kristóf helyettes államtitkár egy máltai lapnak elkotyogta: a kormány 1300 migránst engedett be az országba.Orbánék 2015 óta arra építették a politikájukat, hogya migrációt egy Magyarországot és a keresztény kultúrát letaroló inváziónak állítsák be.

Egyébként maga a hír arról szól, hogy a csornai képviselő-testület is aláírta azt a határozatot, hogy elítélik a Soros-hálózatot. Erről blődségről Szentes kapcsán írtunk:

Tökéletes időzítés: a szentesi fideszesek pont MOST érezték úgy, hogy ideje leszámolni a városi Soros-hálózattal

"A Szentesiek maguk döntik el az ügyeiket és nem szeretik, ha máshol élők döntenek helyettük" - többek között ilyen vaskos mondatok szerepelnek abban az indítványban, amelyet a szentesi fideszesek terjesztettek a csongrádi város képviselő-testülete elé a mai napon.