Rossz hír ez a Fidesz virtuális munkatársainak: ezek nem akarnak kerítést bontani!

"Ha Vona Gábortól bárki tud, akár csak egy félmondatot találni, ami arra utalna, hogy a Jobbik kerítést bontana, azt megtapsolom."

Az Alfahír is beszámolt arról, hogy a Habony-művekből egy nagyszerű kampány futott ki a mai napon: az ellenzéki politikusokat és Soros Györgyöt ábrázolják egy közös plakáton, és többek között Vona Gábornak és Szél Bernadettnek a kezében is drótvágó van, "mert együtt bontanák le a határzárat".

Teljesen hülyének nézi az embereket a Fidesz: ismét látványosan hazudik bele a választók képébe a kerítésről

Elemzők szerint folyamatosan veszíti el értelmiségi bázisát a kormánypárt, ám a Fidesznél úgy kalkulálnak, ez teljesen mindegy. A birtokba vett médiabirodalmon és titkos csatornákon keresztül már a legképtelenebb hazugságokat ismételgetik, abban bízva, hogy az egyszerű választók úgyis elhiszik, amit sokszor elmondanak nekik, ez pedig elég lesz a győzelmükhöz.

Szél Bernadettet azután kérdeztük arról, hogy pártja lebontaná-e a kerítést, hogy a kormánypárti politikusok bojkottja miatt a magyar törvényhozás nem tárgyalhatott sem az Orbán-kormány bukott betelepítési politikájáról, sem pedig a Fidesz 22000 milliós forintos hazudozásáról.

Nem tudjuk most lebontani a kerítést, de a gyűlöletkampányt sem folytatnánk - válaszolta az LMP miniszterelnök-jelöltje, hozzátéve: nincs arra szükség, hogy kettészakítsuk ezt az országot.

"Egyébként azt üzenem a Fidesznek, hogy mi vagyunk az a frakció, akik 2 százalékra emelték volna a GDP-ben a hadi kiadások arányát, ami egyébként eleve NATO-elvárás is. Ők pedig azok, akik kifaroltak ebből az ígéretből"

- fogalmazott Szél Bernadett.

Hangsúlyozta, rendészeti szempontból nem az LMP a leggyengébb láncszem, hanem sokkal inkább a Fidesz. Példaként felhozta, hogy ellehetetlenítik a Nemzetbiztonsági bizottságot, hogy nincsen elég rendőrünk, nem kapnak elég fizetést, és hogy megszüntették a határőrséget.

"A Fidesz a betelepítések kormánya" - a kormánypárti politikusok bojkottálták a magyar parlament munkáját

Ahogy arról beszámoltunk, 55 képviselő szavazott igennel, 144 képviselő viszont nem volt jelen, így nem tudták elfogadni az Országgyűlés napirendjét, a rendkívüli ülés így elmaradt, csak a napirend előtti felszólalásokra volt mód.Az előzetes terveknek megfelelően, A Fidesz bojkottálta a keddi parlamenti ülést, a kormánypártokat egyedül Gulyás Gergely frakcióvezető képviselte.

Z. Kárpát Dánielt ugyanebben a témában a HírTV kérdezte a rendkívüli ülést követő sajtótájékoztatóján. Mint mondta, ennyire gyermeteg, infantilis felvetésre reagálni, megalázó, mint ahogy megalázónak tartja a Fidesz-KDNP ócska hazudozásait is - utalt arra a Jobbik alelnöke, hogy Toroczkai László, Ásotthalom jobbikos polgármestere volt az első, aki a kerítést javasolta a déli határra, ami után a Fidesz azt hézagosan kiépítette, majd jól elbarmolta a jogi határzárat is: "ha van terület, ahol büszkeségre semmi oka ennek a hazudozó bandának, akkor pont ez az".

Majd, érkezett a felajánlás.

"Ha Vona Gábortól bárki tud, akár csak egy félmondatot találni, ami arra utalna, hogy a Jobbik kerítést bontana, azt megtapsolom. De ez lehetetlen."

Z. Kárpát Dániel is megfogalmazta az üzenetét: a Jobbik kormány megalakulása után a tudatos hírhamisítást szankcionálni fogjuk, véget vetünk annak a világnak, hogy ezt büntetlenül meg lehessen tenni.