Orbán migránsait és Rogán kötvényeseit is felhívja a Fidesz?

A Fidesz semmilyen hazugságtól nem riad vissza a választási győzelem reményében. Ahogy arról beszámoltunk telefonon fogják zaklatni az embereket ismét, most épp nem a nyugdíjasok közt próbálnak feszültséget gerjeszteni, hanem azok között akikre hatott az évek óta tartó tömegpszichózisuk és azok között akikre nem. Az acsarkodás ugyanis az Orbán-rendszer ütőere.

A Jobbik közleményben reagált Hidvéghi Balázs csütörtök délelőtti bejelentésére:

"Miután a kormány ellehetetlenítette a Jobbik igazságkampányát a népet kifosztó fideszesekről, Orbán Viktor most begyújtja a gyűlöletrakétákat: jön az újabb fideszes hazugságkampány plakátokon, telefonon, minden hullámhosszon. Akinek nem lenne elég a Soros-ösztöndíjas kerítéstolvaj Fidesz hazugsága plakátokon, az megkapja az otthonába telefonon is."

A legerősebb ellenzéki párt tudni szeretné, hogy az újabb hazugságokkal milyen listaáron pakolják tele az országot és "lesz-e róla számla, vagy most is eltűnik, mint 2010-ben."

Továbbá kíváncsiak arra is, "hogy milyen adatbázisból csörgetik majd éjjel nappal az emberek telefonjait", valamint arra, hogy "az eddig titokban befogadott 2300 Orbán-migráns és a 20 ezer Rogán-kötvényes is fog telefonhívást kapni a Fidesztől, vagy csak a becsapott magyarok?"

sss
2019. Augusztus 23. | 20:45
.
sss
2019. Augusztus 23. | 20:45
.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Nagy Béla Ádám

Friss