Oázis a vasárnapi hírsivatagban: Hollik István és egy kis "Stop Soros"

Már a kormánypártoknak sem lehet könnyű követni, hogy mikor mit mondanak, illetve tesznek.

"A napokban megbizonyosodhattunk arról, hogy a Stop Soros törvényjavaslatot minél hamarabb el kell fogadnia a parlamentnek, megálljt kell parancsolni a bevándorlást szervezőknek és az azt finanszírozóknak, mert ezek tovább akarják növelni a befolyásukat" 

- fogalmazott a politikus, amiben nyilván semmi meglepő nincs, a Hollik Istvánon edződött olvasó csak azt kapta, amire a kormánypárti üdvöskétől számíthatott.

Hollik honatya kifejtette:

az elmúlt napokban Soros György zárt ajtók mögött tárgyalt az Európai Unió vezetőivel, és az Európai Parlament is megkezdte az ENSZ migránscsomagjának a tárgyalását.

Hollik István szerint ezeknek az iránya teljesen egyértelmű:

legalizálni akarják a bevándorlást, el akarják mosni a legális és az illegális bevándorlás közötti határvonalakat, alapvető joggá akarják tenni a migrációt.

Kedves olvasók! Most nagyon figyeljenek, mert a kormánypárti politikus arról is tájékoztatta a távirati irodát, hogy 

Egyrészt:

Brüsszel, az ENSZ még több befolyást akar adni a Soros-féle NGO-knak, amelyek mindenféle módon segítik és szervezik a bevándorlást.

Másrészt:

Létre akarják hozni a "klímamenekült" kategóriát, ami önmagában tízmilliós nagyságrendben növelné az Európát elárasztó migránsok számát.

És akkor néhány találós kérdés:

  • Melyik pártnak az EP-képviselői voltak azok, akik Brüsszelben, az Európai Parlament ülésén IGEN szavzataikkal felszólították az Orbán-kormányt, hogy az általuk egyébként üldözött civil szervezetekkel működjenek együtt a migránsok támogatása érdekében?
  • Melyik pártnak az EP-képviselői voltak azok, igent mondtak arra a jelentésre, amelyet az hat át, hogy a globális felmelegedés miatt elvándorlókat klímamenekültnek, így automatikusan befogadandó menekültnek tekintse az Európai Unió?

A válasz: a Fidesz képviselői voltak azok.

Ha esetleg erre valaki azt mondja, hogy nem igaz, akkor arra azt tudjuk mondani, hogy: de.

Most már az EU-ban is felvállalja a Fidesz: együtt kell működni a "Soros-ügynök", "migránssimogató" szervezetekkel

A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy múlt hét kedden (január 16-án, öt nappal Altusz Kristóf 1300 titkos migránsról szóló kiszólása után) volt egy szavazás az Európai Parlamentben (EP), "Nők, nemek közötti egyenlőség és éghajlati igazságosság" címmel. Az állásfoglalás szövegének előzetes tanulmányozása után azonban mindenki számára világossá válhatott, hogy ez egy kicsit többről szól, mint amit a címe takar.

Hogy kedélyünk megnyugodjon, levezetésként idézzünk még annyit Hollik Istvántól, hogy 

Magyarország azonban nem akar bevándorlóország lenni, ezért kéri a Fidesz-KDNP a "Stop Soros" mihamarabbi parlamenti beterjesztését.

Aha, világos: Magyarország nem akar bevándorlóország lenni. Az Orbán-kormány éppen ezért telepített le titokban 2300 migránst.  

Persze, érhető a zavar: már a kormánypártoknak sem lehet könnyű követni, hogy mikor kinek mit mondtak, hogy mikor milyen ügyben mit tettek.