Az RTL Klub nagyon szépen kóstolgatja Vajnáékat

A Fal című műsort itthon először az RTL Klub jelentette be, de aztán a TV2 megcsinálta a Piramist, még előttük. Mondjuk ez így nem teljesen igaz, mert Sebestyén Balázsék kimentek leforgatni néhány részt az olasz díszletbe, hogy beelőzzék a riválist, akik egy fokkal gagyibb díszletben, de hamarabb útnak indították a vetélkedőt, Stohl Andrással, aki ugye nagyon nehezen döntött a TV2 mellett:

Stohl András felköpött a levegőbe, aztán aláállt

A kormány propagandáját gátlástalanul kiszolgáló televízióról pedig nem éppen pozitív színben beszélt a Magyar Narancsnak. A lapnak azt mondta: még nem volt róla szó, de egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy a TV2-höz hívják. Ugyanakkor hozzátette, egy érdekes helyzet lenne, és nagy dilemma.

Abba a vitába most ne menjünk bele, hogy showműsoros jelenléttel legitimál-e hírműsort, szerintem nem, de maradva a hírnél: az RTL bevonta Vajnáékat, pontosabban Vajna Tímeát a játékba.

Itt írtunk arról, hogy a milliárdos feleségének nem volt pénze új ruhát venni a Golden Globe-díjátadóra:

Vajna Tímeának nincs pénze mindig új ruhát venni

"Köszönöm a sok levelet, amit kaptam Tőletek. Sokan voltatok kíváncsiak, hogy milyen ruhát viselek idén. Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyimet viseltem a Golden Globe-on!" - írja Vajna Tímea a Golden Globe-on készült Instagram-képe alatt. Itt a poszt, valamiért nem tudjuk embedelni.

Erre az RTL Klub a műsorban feltette a következő kérdés:

Ráadásul a versenyzőknek nem sikerült megfejteni a helyes választ, mert szerintük a férjnek a tavalyi ruha tetszett, pedig valójában nem volt pénze Vajna Tímeának újra.

Szóval Andy Vajna felvásárolta állami hitelből a TV2-t, majd az RTL szerint lenyúlták a műsorukat, majd az RTL felteszi ebben a produkcióban azt a kérdést, hogy a felvásárolt csatorna milliárdos tulajdonosának felesége miért nem tudott venni új ruhát, majd a helyes válasz az, hogy

NEM VOLT RÁ PÉNZE!

Ez annyira szép.

(fotó: RTL Klub)