A Jobbik fővárosi képviselője tudni akarja, hogy mi folyik Budapesten

Kiszivárgott a BKK 2018. évi üzleti terve, amely járatok ritkítását vagy megszüntetését és egyéb költségcsökkentő válságintézkedéseket, illetve tarifaemelést tartalmaz.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője hétfőn a BKK vezérigazgatójához és a főpolgármesterhez fordult, arról érdeklődve, hogy eredeti-e a kiszivárgott dokumentum és valós-e annak tartalma, egyúttal megerősítő válasz esetén a tervezett áremelésekről, járatok esetleges megszüntetéséről, illetve ritkításáról, valamint a tervben "költségcsökkentő válságintézkedések" megnevezéssel szereplő megszorítások tartalmáról tett fel további kérdéseket.

Tokody azonban egyelőre nem kapott válaszokat.

„Feltételezhető, hogy amennyiben a leírtakból semmi sem lenne igaz, úgy azonnal cáfolták volna a dokumentumban foglaltakat. Könnyen lehet, hogy olyasvalami derült most ki, amit csak az április 8. utáni időszakra tartogattak volna, hiszen a XX. századi bukott, illetve a bukás felé tántorgó pártoktól megszokhattuk már a menüsort: a választások előtt mézes madzag, a választások után pedig fekete leves”

- olvasható a jobbikos képviselő csütörtöki közleményében.

A Jobbik számára elfogadhatatlan a közösségi közlekedés szolgáltatásainak csökkentése és a jegy- és bérletárak emelése.

„Különösen annak tükrében, hogy az ezeregyedik felesleges stadionra és a kormányközeli gazdasági érdekcsoportok számára mindig van pénz, miközben olyan fontos közszolgáltatásokra, mint az oktatás, az egészségügy, vagy éppen a közösségi közlekedés a kormány szerint nincs”

- tette hozzá Tokody.

sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
sss
2019. június 25. | 19:33
""
sss
2019. június 25. | 14:28
Balogh István Szilveszter
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Eszes Ádám

Friss

sss
2019. június 25. | 20:37
Köze lehet ahhoz, hogy retardáltnak nevezték a szankciók miatt?
sss
2019. június 25. | 17:59
Az elnök szerint pártja nem dughatja homokba a fejét.
sss
2019. június 25. | 11:28
Tíz- és százmilliós profitot zsebelhetett be a Fidesz-közeliként elkönyvelt zenészek közül Nagy Feró, Ákos és Mága Zoltán is.
sss
2019. június 25. | 11:13
A miniszter szerint a kormánynak nem érdeke az a lejáratás, amit egyébként a kormánymédia indított el.