Ez az új trükk: a választások után szavazna a Parlament a Stop Soros nevű blöffről

A Fidesz és a KDNP egyetért.

Döntés viszont csak a választások után várható róla, mivel a kormánypártoknak nincs meg a többsége a javaslat nemzetbiztonsági törvényt érintő, kétharmados pontjainak elfogadásához, nemzetközi színtéren is támadások indultak Magyarországgal szemben, az ellenzék alapvetően bevándorláspárti, a Jobbik pedig "már mondott mindent" - elemezte a helyzetet az éles szemű politikus.

Kirajzolódott tehát a Fidesz kommunikációja a következő hónapokra, készülhetünk lélekben a csúcsra pörgetett sorosozásra: ha stoppolni akarjuk Sorost és ördögi tervét, akkor mindenki szavazzon a Fideszre, aztán jöhetnek a kétharmados törvények, a civilszervezetek betiltásra hasraütésszerűen, a nem kopogtató migránsokról forgatott reklámszpotok, és mindenki boldog lesz.

Gulyás azt is elmondta, mitől tart a Fidesz: durva kampánytól, mert a reménytelenség gyűlöletet szül az ellenzékben. (Már csak az hiányozna, hogy a gyűlölködő ellenzék terroristázni, muszlimozni, buzizni kezdje a kormány tagjait, és különböző kreatív hazugságokat terjesszen róluk a közpénzmilliárdokból összetákolt médiabirodalmában.)

Harrach Péter is megszólalt, a KDNP frakcióvezetője szerint a kormánypártok azoknak a nyugalmával néznek a választási kampány elébe, akik mögött teljesítmény áll. Arra a törekednek, hogy Magyarország olyannak maradjon, amilyen most, egy biztonságos ország, szemben egyes nyugat-európai városokkal.